Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 jan, 2013

Agüero är lycklig i City

Sergio Agüero genomgick nyligen en skilsmässa med Giannina, dotter till fotbollslegendaren Diego Maradona, och hon och parets gemensamma son har nu flyttat till Madrid. Trots detta ska Agüero vara lycklig, påstår landsmannen och lagkamraten Pablo Zabaleta.

– Sergio är fortfarande lycklig i Manchester. Hans familj kom hit över jul och nyår och han tillbringade mycket tid med dem. Att ha ett lyckligt privatliv är alltid viktigt, men Sergio vet hur viktig han är för City och han berättar alltid hur bra han trivs i Manchester, säger Zabaleta till reportrar enligt Goal.com.

Zabaleta är också övertygad om att Agüero inte kommer att gå någonstans, och berättar entusiastiskt om Agüeros mål mot Queens Park Rangers i fjol som gav City deras första Premier League-titel på 44 år.

– Sergio kom hit för att han ville vinna titlar. Förra året gjorde han klubbens kanske viktigaste mål på 50 år, fansen älskar honom.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar