Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 30 mar, 2013

50 procent att han skriver med Real Madrid

Edinson Cavani har gjort stor succé i Serie A de senaste säsongerna och har i flera års tid jagats av såväl spanska som engelska storklubbar. Nu ser det ut att bli Real Madrid för den uruguayanska stjärnan. 

Enligt hans pappa kommer Cavani med stor sannolikhet att skriva på för Galacticos efter den här säsongen. 

– Just nu är det 50 procents chans att han skriver för Real Madrid. Napoli har tackat nej till många erbjudanden men jag tror att han säljs om de får ett bud på 500 miljoner kronor, säger Luis Cavani till Marca TV. 

– Men det är inte lätt att förhandla med Napoli.

Napolis starke man Aurelio De Laurentiis ses som en av Italiens vassaste förhandlare men till och med mediamogulen inser att han kan tvingas släppa forwarden. 

”Om en spelare bestämmer sig för att lämna så finns det inga kontrakt som kan hålla honom kvar. Jag hoppas att Cavani stannar för alltid men det beror på honom”, skriver han på Twitter. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar