Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 6 feb, 2020

Tjeckien – Sverige: Live stream Beijer Hockey Games

Kom igång med en live stream på landskampen mellan Tjeckien – Sverige direkt. Läs mer om hur du går tillväga här.

Live stream Tjeckien – Sverige online

En av de allra största fördelarna är att detta är en gratis Tjeckien – Sverige stream online. Allt som krävs är att du klickar dig vidare till SVTplay eller slår på SVT 2. Det är alltså en Tjeckien – Sverige gratis stream i hög kvalitet. Mycket bättre än så blir det inte.

  • Nedsläpp: Torsdag 6 februari kl. 19:00
  • Spelplats: Ericsson Globe, Stockholm
  • Visas hos: SVTplay & SVT 2

Du behöver alltså inget konto eller betala något för att se Tjeckien – Sverige via live stream online. Dessutom är det kunniga kommentatorer som tar dig igenom matchen. I varje periodpaus tar studion över där experter analyserar matchen. Bra sändning, bra bild till priset av ingenting.

Vill du se ännu mer hockey kan vi rekommendera en annan streamingtjänst. Bettingbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att följa en hel del hockey streams online. Allt som krävs är att du skapar ett konto, sätter in femtio spänn och sedan letar upp önskad live stream i tablån.

Marcus Nilsson gör debut

Det har varit många som undrat när debuten för Marcus Nilsson egentligen skulle bli av i landslagsuniformen. Från början var han inte uttagen till Beijer Hockey Games men på grund av bortfall får Nilsson nu sin chans att visa upp sig.

En annan som debuterar i landslaget är ingen mindre än Skellefteåbacken Jonathan Pudas. Att han får chansen är inte förvånande med tanke på att han går mot sin poängstarkaste säsong i SHL någonsin. Pudas har på 38 matcher stått för elva mål och 15 assist.

Förra turneringen vann Sverige och det var mycket som såg väldigt bra ut i spelet. Frågan är helt enkelt om de kan bygga vidare på de framgångarna och fortsätta på den inslagna vägen. Med tanke på att omsättningen av spelare är relativt hög kan det vara svårt att få konsekventa resultat. Hur Garpenlöv tacklar förväntningarna återstår helt enkelt att se.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar