Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 dec, 2017

Tippa vinnare i JVM 2018 – Odds & Sveriges chanser

Med knappt en vecka kvar tills premiären av JVM 2018 så kollar vi till Sveriges chanser att bli världsmästare.

Här kommer vi bl.a. dela med oss av de odds som finns för att Sverige ska vinna hela JVM 2018. Dessutom så kommer vi att kolla till formen och truppen som i skrivande stund laddar upp inför tuneringen.

Kolla in vårt speltips på vinnare för JVM 2018. Rygga vårt spel om du tror som vi, eller lägg ditt eget speltips på vinnare.

VM 2018 – Live stream & spelschema

Tippa vinnare & odds

Här nedan kommer vi ta fram de fyra lag som vi tror har de allra bästa chanserna att vinna JVM 2018. Det är inga större skrällar vi har med i vår lilla lista.

De juniorlandslag som vi har med som vinnare för JVM 2018 är klassiska hockeynationer som spås en fin framtid. Både i tuneringen, och som induviduella spelare.

OBSERVERA: Alla odds kommer från Unibet & uppdaterades senast den 19/12.

Favoriter enliget oddssättning

Enligt de odds som finns så är det värdnationen som hålls som favoriter till att vinna VM-guld för juniorlag inom ishockey. USA har som vanligt en stark generation nya spelare. Dessutom dras troligen oddset ner en smula tack vare att de spelar på hemmaplan.

  • Odds för att USA blir vinnare i JVM 2018 – 2.25

Sveriges chanser att vinna JVM 2018

Den svenska truppen är alltid farlig för den motståndare vi ställs emot. Sverige lag i JVM innehåller flera skickliga och lovande spelare. Inte minst har vi Isac Lundeström som spelar till vardags som center i Luleå.

Han och flera andra spelare har enligt spelbolagen bra chanser att bli vinnare av JVM 2018. Inne hos Unibet, där vi jämför oddsen, placerar sig småkronorna som det lag som har tredje lägst odds att vinna tuneringen.

  • Sverige vinner JVM 2018 – 6.50

Övriga favortier

Andra juniorlag som hålls som favoriter till VM-guldet i junior-VM i hockey är självklart Finland och Kanada. Även detta år så åker man till JVM med gott självförtroende och en ny hungrig generation hockeyspelare.

  • Finland tar guld – 7.50
  • Kanada tar guld – 2.50

jvm hockey småkronorna

Speltips från oss

Vi på Sportal tror självklart att vårt svenska juniorlandslag kommer att vinna guldet i JVM 2018. Naturligtvis kommer inte vårt speltips för vinnare i JVM inte direkt från hjärnan, utan är en blandning mellan hjärna och hjärta.

Vi kommer att följa tuneringen ganska hårt, och hoppas verkligen att Sverige tar sig hela vägen till finalen. Efter att vi vann VM-guld i hockey 2017 så har vi mersmak efter fler guld inom hockey.

Dessutom så har Sverige en stark trupp som ska kunna brösta upp sig mot övriga lagen.

De matcher som småkronorna spelat innan tuneringen har varit klarheter. En seger mot Danmark med 13-1 är ett tecken på att juniorerna kan spela riktigt bra ishockey när de vill.

Speltips: Sverige vinner guld

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar