Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 29 mar, 2019

Streama Timrå – Oskarshamn: Live stream & speltips

Intresset kring att titta på Timrå – Oskarshamn via live stream i direktkval till SHL är stort. Här kan du se hur du gör för att streama matchen!

Äntligen får vi se direktkval till SHL, och en av de matcherna att streama är Oskarshamn – Timrå. Lagen möts mellan fyra till sju gånger i kvalet, och det blir riktigt spännande att titta på vilket lag som går vinnande ur striden. Kolla via live stream!

Streama hockey hos Bet365 & få en bonus att spela odds med!

Sätt in pengar & börja streama sport live!

För att ta del av live streaming krävs ett finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Oskarshamn – Timrå

Om du vill se Oskarshamn – Timrå via live stream har du kommit rätt. I den här artikeln visar vi nämligen hur du gör för att titta på kvalmatcherna mellan de två lagen online.

För att titta på mötet på nätet måste du ha ett konto på CMore, då det är CMore som sänder matcherna på internet. Som tur är går det att se matcherna från valfri plattform – du kan nämligen streama Timrå – Oskarshamn via dator, mobil eller surfplatta. Dessutom kan du koppla sändningen till din TV om du så önskar.

Till din sändning får du höra duktiga kommentatorer, som alltid när du tittar på SHL.

 • Gå in på Cmore
 • Skapa ett konto
 • Skaffa ett abonnemang som låser upp din match
 • Börja streama Timrå – Oskarshamn

Titta på Timrå – Oskarshamn på TV

För dig som vill titta på Timrå – Oskarshamn på TV är det TV12 som gäller, eller att koppla din CMore livesändning till din TV via till exempel HDMI-kabel eller Chromecast.

Alla matcher mellan Oskarshamn – Timrå visas på TV12 och på CMore. Nedan ser ni schemat:

 • 27 mars: Timrå – Oskarshamn
 • 29 mars 19:30: Oskarshamn – Timrå
 • 31 mars 18:30: Timrå – Oskarshamn
 • 2 april 19:30: Oskarshamn – Timrå
 • 4 april 19:30: Timrå – Oskarshamn*
 • 6 april 18:30: Oskarshamn – Timrå*
 • 8 april 19:30: Timrå – Oskarshamn*

Följ spelschemat ovan för att se alla matcher mellan Timrå och Oskarshamn. Om du istället vill läsa om speltips och live stream till Leksand – Mora kan du följa denna länk.

Inför matchen & speltips

Timrå har sett riktigt dåliga ut i SHL under hela säsongen, och det kan bli tufft för laget att hänga kvar i Sveriges högsta division i ishockey. För motståndet står Oskarshamn, som gjort en bra säsong och till slut hamnade på andraplatsen i Hockeyallsvenskan.

De fyra, fem, sex eller sju matcherna mellan de här två lagen kommer utan tvekan att bjuda på rejäl intensitet och spänning, och frågan är vilket lag som till slut drar det längsta strået.

Vi tror ändå på Oskarshamn här. Laget kommer från en positiv säsong där man kämpat i toppen och vunnit matcher, medan Timrås självförtroende lär vara kört i botten efter en hopplös säsong.

Över sju matcher tror vi på Oskarshamn, och det blir vårt spel på Bet365.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar