Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 maj, 2019

Sverige – Finland: Live stream, speltips & odds 23/5

Är du ute efter att streama Sverige – Finland, när lagen möts i kvartsfinal av ishockey-VM 23 maj? Vi visar dig hur du kan titta på matchen via live stream online, och vi rekar även ett fint speltips med bra odds.

Det är många som kommer att vilja se Tre Kronor – Finland, när det är dags för oss att titta på denna kvartsfinal i ishockey-VM. De två nationerna har båda gått vidare från sina grupper i Slovakien, och vi får nu alltså kolla detta grannlandsmöte.

I den här guiden går vi igenom hur du kan göra för att streama Sverige – Finland i hockey-VM. Läs vidare för att få hjälp att hitta din live stream!

SVERIGE X FINLAND Spela nu
1.58 4.50

4.75

Spela nu

Streama Sverige – Finland

Intresset över att streama Sverige – Finland live på nätet kommer att vara riktigt stort. Många vill se Tre Kronor spela kvartsfinal, och således kommer folk att söka sig information online om hur man tittar på matchen.

Som tur är går det att titta på matchen på nätet, med hjälp av Bet365. Bettingsidan visar alla matcher från hockey-VM direkt på nätet, och därför kan du kolla på din Tre Kronor – Finland live stream så länge du har konto på sidan.

Skapa ditt konto på Bet365 och titta på Sverige – Finland! Du måste även sätta in minst 50 kronor för att låsa upp din livesändning av matchen. Sedan går det att streama Tre Kronor – Finland från valfri plattform – kolla på matchen från mobil, surfplatta eller dator.

  • 1. Skapa ett konto på Bet365
  • Sätt in 50 kr att spela på odds för
  • Hitta Sverige – Ryssland stream (23 maj 20:15)
  • Se matchen live!

Ovan kan du titta och njuta av den historiska vändningen mot Finland i ishockey-VM 2003.

Tre Kronor – Finland: Speltips & odds

Hur går det då för Sverige mot Finland i kvartsfinalen av ishockey-VM 2019? Sverige går in i matchen som favoriter, och det är inte särskilt konstigt om man jämför de två trupperna med varandra.

Sverige förlorade mot Ryssland igår, vilket var en tråkig match för oss svenskar. 7-4 är inga roliga siffror att få i baken, men vi kan trösta oss med att Finland inte heller hade den bästa avslutningen på sitt gruppspel.

Om Finland hade besegrat Tyskland i sin sista gruppspelsmatch hade man vunnit gruppen och då fått slippa Sverige och istället få möta Schweiz i kvartsfinalen. Men finländarna förlorade med 4-2, till förbundskapten Jukka Jalonens stora ilska. Efter matchen gick Jalonen ut och sågade sitt eget lag:

– Om vi spelar så här förlorar vi kvartsfinalen på torsdag och åker ur VM. Vi måste försvara oss starkare mot puckhållarna – och för satan inte med klubban lyft mot himmelen. Nu måste jag ge mina spelare en liten påminnelse om vad bra lagspel handlar om och om vad för kamp som krävs. Jag ska påminna dem om det, sade Jalonen efter matchen.

Finland tog 16 poäng under sina 7 gruppspelsmatcher, medan Sverige ”bara” tog 15 poäng. Ändå vågar vi hålla Sverige som klar favorit här. Vi ska nämligen komma ihåg att Sveriges grupp var betydligt tuffare än Finlands, med många starka nationer samlade.

Vi tippar att Sverige vinner den här matchen, och spelar Sverige att vinna under ordinarie tid till 1.58 gånger pengarna.

  • Tips: Sverige vinner matchen
  • Odds: 1.58, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar