Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 maj, 2021

Streama Växjö – Rögle: Se live stream & TV (SM final 2021)

Streama Växjö – Rögle: Se live stream & TV (SHL final)

Finalerna är i full gång. Ett av lagen mellan Växjö – Rögle kommer att stå som vinnare av SHL 2021. För att kunna följa vilket av lagen som vinner så kan du se Rögle – Växjö stream. I visar dig här vart du kan streama alla finalmatcher från SHL.

Intresset för att se på ishockey i SHL ökar naturligtvis när det handlar om finalspelet. Vi är framme vid SM-finalerna där ett formstarkt Växjö Lakers ställs mot ett lite skrällande Rögle BK. Detta skulle kunna bli Rögles första SM-guld i historien.

Här är målet att du ska kunna hitta alla live streams för alla de matcher och event du vill se online. Vi samlar därför information om hur du kan se Rögle – Växjö stream här nedanför.

Streama hockey i Sverige!

Se ishockey från stora ligor hos Bet365

Vad: Växjö Lakers – Rögle BK, SM-final i ishockey
Nedsläpp: Se datum & tider
Vart: Vida Arena & Catena Arena
Live stream: > Streama ishockey från SHL
TV: Cmore, TV4, TV12 & Cmore Hockey
Speltips: Växjö vinner SM-guld (1.53 hos Betsson)

Du kan läsa mer om Betsson Sverige i recension med odds & bonusar till nya spelare. Vi ser alltid till att ge mycket info innan du ska spela på betting!

Rögle BK – Växjö Lakers stream

Alla matcher som spelas i SHL finalerna mellan Växjö – Rögle kommer att vara möjliga att streama hos Cmore. Där har man köpt upp rättigheter för att visa hela säsongen av SHL 2020/21.

För att göra detta så behöver du ha skapat ett konto gratis hos Cmore. Detta konto behöver du serdan uppgradera med ett premium. Det fungerar som ett abonnemang som du betalar månadsvis till. Sedan kommer all den sport som visas hos Cmore vara möjligt för dig att streama.

Det är med andra ord inte gratis att följa alla live streams från SHL. Det krävs att du betalar in en summa varje månad för att kunna streama Rögle BK – Växjö Lakers. Du kan läsa mer om vilka olika paket som du kan välja mellan väl inne hos Cmore.

För att komma snabbt igång så har vi lagt fram alla de steg som du behöver genomgå. När du är klar med dessa steg så kommer du kunna sända live från SHL finalerna mellan Växjö – Rögle.

 • Gå till Cmore
 • Skapa ett nytt konto gratis
 • Välj ett abonnemang
 • Streama SHL-finalerna mellan Rögle – Växjö!

Inne hos Cmore så kommer man dessvärre inte kunna se matcher i ishockey VM 2021 online. Det finns istället andra kanaler och streamingsidor som kommer kunna låta dig se hockey från den turneringen.

Se på TV

Samtliga matcher som spelas i SM-finalen kommer att visas på TV. Matcherna mellan Rögle – Växjö kommer att sändas på lite olika TV-kanaler. Alla tillhör TV4 eller Cmore som har rättigheterna för matcherna.

Många i Sverige kommer att kunna se Växjö – Rögle på TV. Flera av matcherna kommer nämligen sändas på TV4. En kanal som redan många i Sverige har tillgång till. Det sänds även matcher på TV12 som även det är en kanal som många svenskar redan har i sitt utbud.

 • TV-kanaler: TV4, Cmore Hockey, TV12 m.m.
 • Sändningsstart: Cirka 30 min innan nedsläpp
 • Svenska kommentatorer: Ja
 • HD: Ja

Tider & datum för finalerna

Det centrala när man ska följa matcherna som spelas i SHL är att man känner till när de spelas. Det kan du få hjälp med via vårt lilla matchprogram för schemat för finalmatcherna. Du ser där vilka datum och tider som gäller.

 • 1 maj, kl. 15:15: VÄXJÖ – RÖGLE
 • 3 maj, kl. 20:00: VÄXJÖ – RÖGLE
 • 6 maj, kl. 20:00: RÖGLE – VÄXJÖ
 • 8 maj, kl. 15:15: RÖGLE – VÄXJÖ
 • 10 maj, kl, 20:00: VÄXJÖ – RÖGLE
 • 13 maj, kl. 20:00: RÖGLE – VÄXJÖ
 • 15 maj, kl. 15:15: VÄXJÖ – RÖGLE

Fler nyheter:

os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024
os
OS 2024 tjuvstartar under den 24-25 juli. Här hittar vi bl.a. fotboll, handboll och rugby i schemat!
23 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024
os
OS 2024 tjuvstartar under den 24-25 juli. Här hittar vi bl.a. fotboll, handboll och rugby i schemat!
23 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar