Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 18 sep, 2017

Streama Växjö – Brynäs: Live från SHL

Premiären för SHL startade denna helgen, men ännu har inte alla lagen spelat sin första match. Två lag som ännu inte har spelat är Växjöl Lakers och Brynäs IF. Dessa två lag kommer att ha sin premiär mot varandra den 19/9, kl. 19:00.

Det är bra att du redan nu vet hur du kommer att streama Växjö – Brynäs om du vill se matchen. Det är smart att vara väl förberedd inför att matchen startar. Detta för att inte behöver leta efter en Växjö – Brynäs stream precis innan matchstart.

Som vanligt så kommer vi att hjälpa dig med att hitta till en sida som sänder matcher från SHL via live stream. Fortsätt läs för att direkt få tillgång till matchen mellan Växjö Lakers och Brynäs IF.

brynäs if i premiären mot växjö lakers

  • Matchstart: Den 19/9, kl. 19:00
  • Arrena: VIDA Arena
  • Visas hos: Cmore

Växjö Lakers vs Brynäs IF i SHL

Det är inte vilka två lag som helst som kommer att åka ut på isen den 19 september. Det är det klassiska SHL-laget Brynäs IF som kommer att spela mot favorittippade Växjö Lakers.

Matchen är mycket viktig för båda lagen som kommer att mäta sina krafter mot varandra. Vi vet av erfarenhet att resultatet från den första matchen i SHL är viktig. En vinst ger laget en knuff i rätt riktning, samtidigt som en förlust innebär en det motsatta.

Vi tycker det är helt klart är intressant att kunna streama Växjö – Brynäs. Att kunna se matchen live ger dig den bästa överblicken om hur formen för dessa två lag ser ut.

Dessutom känner vi till att båda dessa hockeylag har supportrar som gärna startar sin Växjö – Brynäs stream för att se matchen. Det finns många supportrar för lagen som dessvärre inte kan se matchen live på VIDA Arena i Växjö. Därför är det bra att känna till hur man streamar Växjö Lakers – Brynäs IF live på nätet.

När det kommer till SHL så finns det framförallt en sida som hjälper dig att se hockey från Sverige.

Denna sida är Cmore, och där kommer du att kunna starta de SHL hockey streams som du allra helst vill se.

Där kommer en live stream till matchen mellan Växjö – Brynäs att finnas till. Det innebär att du som är medlem med ett tillhörade sportpaket kan se matchen live. Nedanför kommer vi med hjälp av en punktlista att redogöra för dig hur du direkt kan streama Växjö – Brynäs IF live online. Ta gärna hjälp av våra råd.

  • Klicka dig vidare till Cmore
  • Logga in, eller skapa ditt konto
  • Se till att du uppgraderar med sportpaketet
  • Gå till alla SHL live streams
  • Börja din Växjö vs Brynäs stream

vida arena

Växjö är favoriter till SM-guldet

Det finns många i Sverige som har försökt att tippa en vinnare i SHL inför säsongen ska dra igång.

Det finns många lag som är inbladade i snacket om att vinna hela SHL, och ett lag som många tippat som favortier är Växjö Lakers. De har idag en mycket vass trupp, och har visat sig vara ett starkt lag i försäsongen.

Du kan själv se vilka lag som vi ha vi har rankat bäst inför säsongen. Vi har nämligen låtit oss gräva djup bland alla lag i SHL för att sedan ta ut lite fördelar och nackdelar som vi se. Du kan se alla djupdykning i vår bloggpost om SHL ranking 2017 & 2018.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar