Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 1 mar, 2022

Streama Rögle – Tappara Tempere: CHL final på TV & live stream

Vi är framme i finalen av CHL 2022. Där kommer vi ha Rögle BK som försvarar Sveriges chanser att stå med Europas bästa ishockeylag.

Motståndet kommer att vara finska Tappara Tempere. Det skapar en nordisk final i CHL 2022. Vi kommer hjälpa dig att se Rögle – Tappara Tempere stream online.

Vi brukar alltid hjälp folk i Sverige med att sända matcher från CHL via live streaming. Vi tittar även till möjligheter att sända Rögle – Tappara på TV.

Streama CHL final hos Unibet TV

Se Rögle – Tappara Tempere live

Vad: Rögle – Tappara Tempere, CHL final
Datum & tid: Den 1 mars, kl. 19:00
Arena: Catena Arena, Ängelholm
Live stream: > Unibet TV
TV: SVT2 & SVT24
Speltips: Rögle vinner matchen (1.92 hos Unibet)

Rögle – Tappara Tempere stream

En sida som har rättigheter för att sända Rögle – Tappara via live stream på nätet är Unibet TV. Hos Unibet kan du nämligen se massor av sport från många stora ligor inom både ishockey och fotboll.

Under hela säsongen så har Unibet valt att erbjuda CHL streams för sina medlemmar. Det är prefekt för dig som vill både spela på odds – och titta på matchen.

Alla som vill se matchen behöver bara skapa ett konto. Det krävs att du gör en insättning på minst 50 kr för att kunna se Rögle – Tappara Tempere stream online. Det kommer nämligen att låsa upp alla sport streams från Unibet TV.

Hos Unibet kommer det finnas mängder av live streaming att välja mellan. Utöver ishockey från CHL finalen mellan Rögle – Tappara – så finns det mycket annat att titta på. Inte minst så finns det fotboll från bl.a. Serie A, La Liga och Bundesliga.

Du kan läsa allt om hur du kan titta på Tappara Tempere – Rögle i CHL finalen inne hos Unibet. Där kan du även kontakta kundsupport hos deras bettingsida om du skulle stöta på problem.

Här ser du vad som krävs för att du ska kunna se Rögle – Tappara Tempere live stream på nätet.

  • Ta dig till Unibet TV
  • Skapa konto gratis
  • Sätt in minst 50 kr att spela odds med
  • Gå till alla ishockey streams
  • Börja streama Rögle – Tappara Tempere online

Notera gärna att det är fullt möjligt att hämta en graits odds bonus att spela med hos Unibet. Det gör att din första insättning kommer att ge dig ännu mer pengar att spela med.

Sänd på TV

Det kommer finnas kanal som visar CHL final mellan Rögle – Tappara Tempere på TV. Den kanal som kommer att sända matchen är ingen mindre än SVT2. Där kommer du att kunna se matchen helt gratis.

Notera gärna att det inte är bara SVT2 som kommer att visa matchen på TV. Hos SVTPlay kan du även ta del av deras live streaming. Där kommer de att visa samma sändning som SVT även sänder på TV.

Sändningen på TV kommer att starta i god tid inför matchen. Där kommer de att bjuda på en studio med experter. Där snackar de igenom matchen och ger dig alla förutsättningar.

  • TV-kanal: SVT2 & SVT24
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före nedsläpp
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Fler nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar