Skellefteå - Linköping live stream online
NYHETER

Ännu en torsdagskväll i Skellefteå Kraft Arena. Linköping står för motståndet och vi vet vart du hittar en live stream på matchen.

Söker ni efter en live stream på Skellefteå - Linköping har ni kommit helt rätt. Vi har koll på marknadens bästa hockey streams och allt du behöver veta kommer vi att avhandla i artikeln. Följ Skellefteå - Linköping via live stream enkelt och i full HD-kvalitet.

Matchen förväntas Skellefteå skrinna hem relativt enkelt. Linköping har släppt in flest mål av alla lag i hela SHL så räkna med att följa en live stream som innehåller mycket mål. Förmodligen åt båda hållen då försvarsspelet inte varit någon höjdare hos Skellefteå heller.

Se Skellefteå - Linköping via live stream 

Vare sig du sitter på bussen, är hemma hos svärföräldrarna eller ligger i sängen kan man följa Skellefteå - Linköping via live stream. Det går utmärkt att streama hockey via sin dator, direkt på teven eller på en mobiltelefon. Allt som krävs är en ordentligt internetuppkoppling och ett abonnemang hos streamingtjänsten Cmore. 

Det är leverantören som levererar direktsänd hockey till oss svenskar. Med högkvalitativa sändningar och samtliga omgång på samma plattform är användarvänligheten hög. Man får vad man betalar för hos Cmore. 

Tyvärr är det inte gratis live stream på Skellefteå - Linköping. Men med ett abonnemang är du med och bidrar till den höga nivå som SHL faktiskt håller. 

  • Matchstart: 3 oktober kl. 19:00
  • Spelplats: Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå
  • Sänds hos: Cmore hockey

Ingen ursäkt är godtagbar för att missa kvällens fulla omgång i SHL, inte ens en utlandssemster. För befinner man sig utanför Svea Rikes gränser finns det en annan streamingjätte som erbjuder Skellefteå - Linköping via live stream. 

Ingen mindre än det brittiska spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare tusentals timmar live streamad sport. Det som krävs från din sida är ett konto hos spelbolaget, en insättning på femtio kronor och sedan ett par ögon att följa live streamen med. 

Ett sargat LHC

Ja, vad ska man egentligen tycka om Linköping? Inför denna säsongen var det lovord och en nystart inom klubben. Men efter sex spelade omgångar finns det knappt några goda tendenser att glädjas över. 

Det är på gränsen till plågsamt att följa ett hockeylag, som har en mycket väl fungerande juniorverksamhet, misslyckas år efter år. Truppen i sin helhet borde vara ett slagkraftig lag i övre delen av tabellen. Även om lagen är jämnare än något år. 

Kommer vi att få se en drastisk förändring i Linköping som kanske skakar liv i truppen? Isåfall är det nog dags att göra den förändringen nu istället för 20 omgångar in. Än finns det hopp om att rädda det sjunkande skeppet. 

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se