Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 21 sep, 2017

Streama Skellefteå – Färjestad: Live från SHL

Två meriterad hockeylag i SHL kommer att ställas mot varandra den 21 september. Lagen som kommer skapa denna match i den andra spelomgången av SHL är Skellefeå AIK och Färjestads BK.

Inte helt oväntat så kommer du att kunna streama Skellefteå – Färjestad direkt på nätet. Du kan då välja om du vill starta din live stream från matchen på din dator, mobil eller TV.

Det finns mer knep att anänvda dig av utöver en Skellefteå – Färjestad stream om du vill se SHL live. Det kommer även finnas chans att se matchen på TV eller väl inne på arenan. Här ger vi dig de tips som finns för att kunna kolla på SHL matcher.

saik vs fbk i shl

  • Matchstart: Den 21/9, kl. 19:00
  • Arena: Skellefteå Kraft Arena
  • Visas hos: Cmore

Kolla via live stream

Är det ett knep som vi rekommenderar för dig som vill se Skellefteå – Färjestad live så är det via en stream. En Skellefteå – Färjestad stream kommer du enkelt att hitta hos den sida som har rättigheter att visa SHL hockey på nätet.

I Sverige så finns det en aktör som har ensamrätt att streama Skellefteå AIK – Färjestad. Det är Cmore som utöver denna match kommer ha massor av annan ishockey och sport som du kan titta på.

För att streama ishockey från SHL inne hos Cmore så behöver du först och främst ett konto. Detta konto är för dig att skapa, och tar knappt en minut att registrera.

Det är däremot inte möjligt att se Skellefeå AIK – Färjestads BK stream hos Cmore. Om du vill se matchen live så behöver du köpa till det abonnemnag eller pay-per-view som finns. Det kommer att kosta dig lite pengar, men ge dig tillgång till att streama SAIK – FBK online. Utöver den matchen så kommer du även få tillgång till massor av annan hockey och sport som finns att tillgå inne hos Cmore.

Nedan kommer vi ge dig de enkla stegen som du bör gå genom för att kunna live streama Skellefteå AIK när de spelar mot Färjestads BK den 21 september.

  • Gå vidare till Cmore
  • Skapa konto & köp abonnemang
  • Gå till alla live streams från SHL
  • Streama Skellefteå – Färjestad

Se på TV

Det kommer även vara möjligt för dig att se matchen på din TV. Likt som när det kommer till live streams, så finns är det Cmore som du bör kontakt för att se Skellefteå – Färjestad på TV.

Matchen kommer sändas på en av deras sportkanaler. Har du inte redan dessa TV-kanaler på din TV så rekommenderar vi dig att kontakta Cmore via mail, eller telefon. Därefter så kommer de se till att du kommer kunna se SHL på TV.

skellefteås hockey arena

Biljetter till matchen

Om du fortfarande vill se matchen, men inte vill ta hjälp av live streams eller TV. Då rekommenderar vi istället dig att köpa biljetter för att kunna se matchen på arenan. Det finns biljetter att köpa till Skellfetå Kraft Arena.

Det bästa sättet för att snabbt kunna köpa biljett, för att sedan kunna säkra din plats är att surfa in på Skellefteå AIKs hemsida. Där kommer du hitta massor av information som till slut kommer ta dig till biljettköp.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar