Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 6 nov, 2017

Salzburg – Växjö Lakers: Streama CHL direkt!

Kom igång med en live stream på matchen mellan Red Bull Salzburg – Växjö Lakers HC enkelt och smidigt. Vi visar vart du snabbast hittar en CHL stream direkt. Det går enkelt att komma igång och längre ner i texten går vi igenom hur man startar upp sin live stream.

Det är en väldigt enkel process och man får möjlighet att streama både via sin dator och mobil. Så se till att vara väl förberedd med en live stream av hög kvalitet lagom till matchstart. Matchen kommer bjuda på en hel del spänning mellan två riktigt bra hockeylag.

Se Växjö Lakers – Red Bull Salzburg via live stream

När man letar efter en live stream kan det vara svårt att hitta en laglig i bra kvalitet. I detta fallet kan man se CHL via live stream helt som dessutom håller hög kvalitet. Vi går igenom exakt hur man kommer igång med en live stream på matchen mellan Red Bull Salzburg – Växjö Lakers i stycket under.

Det första man behöver göra för att komma igång med en live stream på Champions Hockey League är att skapa ett konto hos bet365. Sedan behöver man även göra en insättning för att i sin tur få tillgång till alla de matcher som sänds.

När det är klart har man allt man behöver för en lyckad hockeykväll i tv-soffan, eller mobilen om man känner för det. Det finns många möjligheter att se matchen på olika enheter. Det gör att man kan ta med sig Red Bull Salzburg – Växjö Lakers vart man än befinner sig.

Matchen är lagens första i årets upplaga av slutspelet i CHL. Det är alltså väldigt viktiga matcher som spelas under kvällen. Extra roligt för oss som följer mötena via live stream. Så se till att vara redo klockan 19:30 när pucken släpps i Salzburg ikväll.

Växjö Lakers firar ett mål i SHL

Växjö är ett av få lag som motsvarat förväntningarna

Nu har ungefär en fjärdedel av säsongen i SHL spelats och vissa lag har inte alls motsvarat de förväntningar inför säsongen. Men Växjö är ett av få lag som fått spelet att stämma och gjort det riktigt bra.

Efter fjorton matcher innehar de andraplatsen i SHL och har bara förlorat tre möten under ordinarie matchtid. Så formen verkar det inte vara något fel på i den småländska sportstaden. Förhoppningsvis håller den i sig i bortamatchen mot Red Bull Salzburg ikväll.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar