Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 25 feb, 2020

Rögle – Örebro: Hockey live stream online

Kom igång med en live stream på matchen mellan Rögle – Örebro. Läs mer om hur enkelt det är att hitta en riktigt bra stream på SHL.

Vi hjälper dig att hitta bäst Rögle – Örebro live stream direkt. Det går på mindre än två minuter att komma igång med en Rögle – Örebro stream online i hög kvalitet. Så sitt inte utan en live stream ikväll, starta upp streamen i god tid.

Räkna med en spännande match att följa via live stream ikväll. Båda lagen tävlar om viktiga poäng såhär i upptakten av SHL 2020. Läs mer för att hitta en Rögle – Örebro live stream genom två enkla steg.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Rögle – Örebro stream från SHL

Först och främst kan det vara en fördel att ta reda på vilka som faktiskt sänder en Rögle – Örebro live stream. Vi som bor i Sverige får vända oss till streamingtjänsten Cmore. Det är tjänsten som äger rättigheterna för att visa samtliga omgångar från SHL.

  • Matchstart: Ikväll 25 fabruari kl. 19:00
  • Visas hos: Cmore stream
  • Spelplats: Catena Arena, Ängelholm

Skapa ett konto hos ovannämnda streamingtjänst, om du inte redan har ett, och välj sedan till deras sportabonnemang. Det är en tjänst som kostar varje månad så detta är alltså inte en gratis Rögle – Örebro live stream.

För priset du betalar får du som sagt tillgång till hela SHL, slutspelet, fotboll och massor av andra sporter och ligor. Mellan matcherna kan du förgylla kvällarna med lite serier och film. Underhållning finns alltså i överflöd hos streamingtjänsten.

Är du sugen på att krydda matchen med lite betting kan vi rekommendera spelbolaget bet365. De erbjuder dessutom sina spelare möjligheten att streama massvis av sport direkt på sajten. Skapa ett konto och sätt in 50 kronor eller mer för att ta del av utbudet.

Rögle klättrar uppåt

Efter en liten svacka har Rögle nu återgått till sin storform. Skåningarna ligger inför kvällens match på en tredjeplats och har goda möjligheter att klättra en placering i tabellen. I vägen står dock ett hungrigt Örebro som jagar en direktplats till kvartsfinal.

Örebro är ligans enda lag som gjort lika många mål som de släppt in. Trots det har bara tre matcher slutat oavgjort. Örebro spelar ett tight spel med hög intensitet och har en förmåga att alltid hålla sig kvar i matcherna.

Rögle spelar även de en intensiv ishockey baserad på hög fart och ruskigt snabba kontringar. Spelet knyts ihop med ett väldigt bra defensivt spel.

Av kvällens match kan vi förvänta oss en jämn batalj mellan två lag som inte kommer bjuda sina motståndare på många chanser. Vi tror dock att Rögle hemma blir en lite för tuff match för Örebro, som inte övertygat senaste matcherna.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar