Rögle BK - Luleå HF live stream online
NYHETER

Serieledaren Rögle gästas av Luleå ikväll. Hitta en bra live stream på matchen genom våra tips.

För att hitta en riktigt bra live stream på Rögle - Luleå har du kommit rätt. När vi tipsar om en live stream på SHL är det enbart en streamingtjänst som vi själva har erfarenhet av. Hur du kommer igång med att starta igång en stream på Rögle - Luleå går att läsa längre ner i texten. 

När man söker efter en live stream på nätet kan det vara lätt att bli aningen förvirrad. Det är många som utger sig för att vara streamingtjänster men som i själva verket fungerar mer som en anslagstava åt olika annonsörer. Vi guidar dig helt enkelt raka vägen till en fungerande och laglig hockey live stream. 

Såhär ser du Rögle - Luleå

För oss svenskar är det Cmore som gäller ifall man följa SHL via live stream. En Rögle - Luleå stream gratis är alltså inte tillgängligt. Men för summan man betalar får man ta del av tusentals timmar streamad sport. 

  • Spelplats: Catena Arena, Ängelholm
  • Visas hos: Cmore
  • Nedsläpp: 3 oktober klockan 19:00

Skapa först ett konto hos Cmore, välj sedan sportabonnemanget och leta upp den matchen du vill följa via live stream. Allt finns samlat på ett ställe och det går smidigt att navigera sig genom deras tablå. 

Är du sugen på att streama Rögle - Luleå via din mobiltelefon eller liknande går det utmärkt det också. Det finns helt enkelt ingen ursäkt för att missa kvällens toppstrid i SHL.

Håller man till utomlands för tillfället eller permanent får man vända sig till bet365. Följ dessa enkla stegen nedan för att få tillgång till hockey live stream via spelbolaget.

  • Skapa ett konto hos bet365.
  • Gör en insättning på minst 50 kronor.
  • Leta upp den matchen du vill streama. 

Två enkla steg och 50 spänn för en gedigen live stream. Det behöver inte vara krångligare än så.

Har Rögle överpresterat?

För många hockeysupportrar runt om i landet kanske det är en liten chock att Rögle leder grundserien efter sex spelade omgångar. Men kollar man på vilka spelare truppen består av är det inte alls överraskande. 

Rögle har med andra ord inte överpresterat. Spelare som Kodie Curran, Dennis Everberg, Leon Bristedt och nyförvärvet Nick Sörensen håller toppklass i SHL. Denna säsongen har de dessutom en hel del stabila breddspelare som kan avlasta lagets stjärnor. 

Frågan är inte om Rögle når hela vägen till ett slutspel utan hur långt de faktiskt kommer att ta sig. Är detta äntligen Rögles år att få det där långa slutspelet?

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se