Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 sep, 2017

Oskarshamn – Modo: Live stream i HockeyAllsvenskan

Vi fortsätter med att kolla in vilka matcher som kommer att spelas i HockeyAllsvenskan. Denna gång så kommer vi tipsa dig om hur du kan streama Oskarhamn – Modo i deras första match för säsongen.

Att hitta till HockeyAllsvenskan streams mellan Oskarhamn – Modo är absolut inte svårt. Det enda du egentligen behöver veta är vart matcherna sänds på nätet. Sedan kommer du snabbt och enkelt kunna ta dig genom de steg som krävs.

Så vänta inte längre! Börja redan idag med att streama Oskarhamn – Modo i HockeyAllsvenskan. Ta sedan del av fler live streams från HockeyAllsvenskan i Sverige.

modo ishockey live

  • Matchstart: Den 19/9. kl. 19:00
  • Arena: BE-GE Hockey Center
  • Visas hos: Cmore

Streama Oskarshamn – Modo

Det bästa du kan göra för att streama HockeyAllsvenskan är at direkt ta dig vidare till Cmore. Det är Cmore som har alla de rättigheter som krävs för att sända ut hockey streams i Sverige.

Cmore är en sajt som vi på Sportal.se har länge rekommenderat dig att ta dig till. Speciellt när det kommer till sport i Sverige. Där ligger Cmore helt klart i överläge i jämförelse med andra streamsidor online.

Där kommer du under hela säsongen att kunna kolla på alla matcher i HockeyAllsvenskan och SHL.

Självklart är det inte bara tillgång till matchen mellan Oskarshamn – Modo stream. Det kommer nämligen gå att se all hockey från Sverige inne hos denna tjänst.

För att du ska bli en av alla de som kan streama ishockey med Cmore så behöver du först och främst vara medlem på sidan. Det blir du genom att skapa ett konto. Det är helt att skapa sitt nya konto, och din registrering tar inte längre än max 2 minuter.

När du väl har sett till att du har ett konto hos streamingsidan behöver du uppgradera. Den uppgradering som du behöver göra är genom att köpa sportpaketet. Det är inte att streama HockeyAllsvenskan, utan du behöver ett abonnemang. Detta kostar dig 449 kr i månaden, och ger dig tillgång till all sport i Sverige som du kan tänkas vara intresserad av. Ikväll visas även Leksand – Södertälje stream från HockeyAllsvenskan.

Det går även att streama Oskarshamn – Modo genom att köpa pay-per-view hos Cmore. Då låser du upp den sändning som i vanliga fall är låst.

Om du behöver mer information, eller känner dig redo för att bli medlem hos Cmore. Då tipsar vi dig att direkt gå till Cmore och sätta igång med att streama hockey.

oskarshamn hockeyallsvenskan streams

Modo vill upp i SHL!

Modo ramlade för ett sedan ner från SHL till HockeyAllsvenskan. Målsättningar har sedan den dagen varit att ta sig upp igen.

Modo är ett av många klassiska lag som brukar spela i SHL. Därför kommer det nog kännas lite tomt när hockey spelas utan laget i Sverige bästa hockeyliga.

Vi anser att Modo har goda chanser att återigen ta sig upp till SHL. De har i dagens läge mycket goda chanser att vinna grundserien, och där med ha chans att gå upp.

Det ska bli spännande att se Modo, och hur de klarar sig i årets säsong. Första matchen mot Oskarshamn tror vi kommer att bli en seger för Modo.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar