Oskarshamn Färjestad live stream online
NYHETER

Oskarshamn gästas av Färjestad i dagens lördagsmatch från SHL. Läs mer om hur du hittar bäst stream på matchen!

Oskarshamn - Färjestad stream live

En live stream på SHL ska givetvis hålla hög kvalitet för att det ska vara roligt att följa. Därför rekommenderar vi enbart live streams som håller hög kvalitet, både i produktion och bild. Så när du går via oss kan du alltid känna dig trygg. 

För att komma igång med en Oskarshamn - Färjestad live stream krävs det att du först skapar ett konto hos Cmore, om du inte redan har ett. Sedan måste man även lägga till deras sportpaket, som inte bara ger tillgång till alla SHL-matcher. Utan man får tillgång till massor av olika sporter och ligor att följa via live stream. 

  • Nedsläpp: Lördag 23 november kl. 15:15
  • Spelplats: Be-Ge Hockey Center, Oskarshamn
  • Visas hos: Cmore

Svårare än så är det inte för oss i Sverige att få tillgång till en riktigt bra Oskarshamn - Färjestad stream live. Dessutom sänds alla omgångar från hela SHLs grundserie och slutspel på ett och samma ställe. 

För dig som inte befinner dig inom Sveriges gränser krävs det att du vänder dig till en annan streamingtjänst. Det är nämligen så att spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att följa hockey via live stream. 

Principen är densamma som streamingtjänsten ovan, skapa ett konto hos spelbolaget och gör en insättning på minst 50 kronor. När det är gjort kommer du att kunna ta del av allt streamingutbud som bet365 erbjuder. 

Färjestad studsade snabbt tillbaka

Det såg ut som att det skulle bli en bra vecka för Färjestad. Laget hade en trygg ledning att gå på inför returmötet mot Frölunda under tisdagen. Men allt som kunde bli så bra blev istället en katastrof. Laget tappade en ledning med 6-3 från första matchen till ett sammanställt resultat som slutade 11-8 till Frölunda.

Sedan väntade en tuff match borta mot Rögle i torsdags, som Färjestad lite överraskande vann med 3-4. Märkligt hur de kunde gå från att bli totalt utspelade till att slå ett av ligans hemmastarkaste lag. Dessutom på två dagar. 

Dagens match mot Oskarshamn är inte i närheten av samma prövning som senaste matchen mot Rögle. Färjestad lär inte promenera hem en seger, men en seger lär de iallafall få med sig hem i bussen till Karlstad.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se