NYHETER

Hitta tips för live streaming inför matchen! Är du inte på plats på Coop Norrbotten Arena så är detta perfekt!

Luleå har blandat och gett under försäsongen men mot slutet, i CHL, verkat hitta en trygghet i sitt spel. Genom åren har de varit ett starkt defensivt lag och i vissa stunder haft svårt att få ihop ett konsekvent anfallspel som producerar. Dagens match mot Växjö kommer bjuda på en hel del underhållning i och med debutnerver. Alltid lika roliga att följa SHL via live stream och en debutmatch får man bara chansen att streama en gång per år. 

Se Luleå - Växjö via stream

För oss som bor i Sverige är det lite svårt att komma över en billig live stream på hockey. Vi måste vända oss till Cmore, där ett abonnemang kostar lika mycket som en halvblöt kväll på krogen. Om man däremot bor utomlands finns det betydligt billigare alternativ till live stream. 

För en halv hundralapp kan man följa den bästa hockey Sverige har att erbjuda. Det är bet365 som står för sändingen och såhär går det till:

  • Skapa ett konto hos bet365
  • Gör en insättning på 50 kr
  • Leta upp rätt live stream på sajten

Tre enkla steg som tar mindre än 5 minuter. Notera dock att detta enbart gäller för personer som inte befinner sig i Sverige. 

Luleå live stream växjö hockey

7 matcher i premiären

Vi kommer med stor sannolikhet få se ett revanschsuget Växjö som kommer upp till Luleå. Detta är två lag som helt klart har möjligheten att tillhöra den absoluta toppen under grundserien och även ta sig långt i ett slutspel. Allt bäddar för en fysisk och spännande drabbning mellan lagen. 

Samtliga lag har gjort sina värvningar, sommartränat och spelat försäsongsmatcher för denna stunden. Under lördagen släpps sju puckar och SHL sparkar äntligen igång. Utöver matchen mellan Luleå - Växjö finns det en hel del andra instressanta drabbningar att följa. Bland annat kan man följa Leksand - Malmö direkt på TV4. Alla andra matcher kräver dock live stream eller Cmores kanalutbud. 

Lördagens fyra hetaste matcher

Hälften av matcherna under lördagen börjar 15:15 och andra hälften klockan 18:00. Så det är bäddat för en riktigt hockeylördag.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se