Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 12 mar, 2020

Luleå HF – Skellefteå AIK: Bäst SHL stream online

Kom igång med en Luleå – Skellefteå live stream enkelt och smidigt. Missa inte den avslutande omgången av grundserien 2020!

Kom igång med en Luleå – Skellefteå live stream utan konstigheter direkt. Vi tipsar dig om marknadens bästa Luleå – Skellefteå stream enkelt och smidigt. Allt du behöver veta för en riktigt lyckad hockeytorsdag kan du läsa längre ner i artikeln.

Luleå är sedan länge klara seriesegrare men kvällens motståndare Skellefteå spelar om viktiga poäng. Tre poäng för gästerna kommer att säkra andraplatsen i grundserien. Förutsättningarna bäddar för ett spännande möte, så kom igång med din Luleå – Skellefteå live stream redan nu.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Live stream Luleå HF – Skellefteå AIK

För att starta upp din Luleå – Skellefteå stream behöver du veta vilka som sänder matchen. För oss svenskar är det streamingtjänsten Cmore som gäller. De sänder alla omgångar, även slutspelet, direkt via live stream. Skulle kvalet upp till SHL vara av intresse sänds även det hos streamingtjänsten.

  • Matchstart: Torsdag 12 mars kl. 19:00
  • Spelplats: Coop Norrbotten Arena, Luleå
  • Sänds via: Cmore stream

Det första steget mot en Luleå – Skellefteå stream online är att skapa ett konto hos streamingtjänsten. När kontot är skapat är det bara att välja till deras sportpaket. Sportpaketet är en tjänst som kostar pengar varje månad, detta är alltså inte en gratis Luleå – Skellefteå live stream.

För pengarna du betalar varje månad kan du som sagt se alla omgångar från SHL, filmer, serier, massor av annan sport och även direktsända tv-kanaler. Utbudet är enormt och du kommer garanterat hitta något utöver hockey att underhållas av.

Har du inte fått nog av innehåll att följa via live stream kan vi varmt rekommendera bettingsajten bet365. De erbjuder live streams till alla deras spelare med ett finansierat konto. Det betyder att du först måste skapa ett konto för att sedan sätta in minst 50 kronor. Först då kan du ta del av alla de live streams som erbjuds.

Två norrländska klubbar i topp

Norrland dominerar för tillfället hockeysverige. Björklöven vann HockeyAllsvenskan, Luleå vann SHL och Skellefteå har chans att knipa andraplatsen. Men räkna inte med att Luleå ger bort en solidarisk seger till Skellefteå bara för sakens skull.

Skellefteå har visat att de verkligen är ett lag att räkna med denna säsongen. Från att ha varit ett mittenlag genom större delen av grundserien växlade de upp ordentligt mot slutet. Vi tror att Skellefteå går segrare ur detta mötet, den främsta anledningen är att de har något att spela för.

Se till att vara redo med en live stream när pucken släpps i Coop Norrbotten Arena ikväll. Notera att det inte kommer att vara någon publik på matchen. Anledningen är att coronaviruset spridit sig i Sverige och därför är evenemang med fler än 500 personer inte tillåtet.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar