Live stream på matchen mellan luleå och färjestad
NYHETER

Missa inte kvällens hockeyhöjdpunkt. Läs mer om hur du hittar en Luleå - Färjestad live stream direkt.

Såhär ser du Luleå – Färjestad live stream

Först och främst behöver du skapa ett konto hos streamingtjänsten Cmore. Det är streamingleverantören som äger rättigheterna att visa SHL i Sverige. Tyvärr, så är det alltså inte en gratis Luleå – Färjestad stream.

För pengen man betalar varje månad kan man dock ta del av ett massivt utbud via live stream, allt från sport till film. Alla omgångar från SHL sänds via live stream hos tjänsten och det inkluderar även slutspelet.

  • Spelplats: Coop Norrbotten Arena, Luleå
  • Visas hos: Cmore sport
  • Nedsläpp: Kl. 18:00, Lördag 7 december

Det är möjligheten som finns för oss i Sverige att se en Luleå mot Färjestad live stream. För dig som håller till utanför Sveriges gränser finns det en annan streamingtjänst att vända sig till.

Spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att följa hockey via live stream till ett väldigt förmånligt pris. Priser består i form av att först skapa ett konto och sedan göra en insättning om minst 50 kronor.

Först då får du möjlighet att ta del av det massiva utbudet av live streamad sport. Då är det bara att leta upp önskad match och njuta av streamen.

Så pass enkelt är det alltså att hitta en Luleå – Färjestad live stream. Pucken släpps klockan 18:00 ikväll, så se till att vara redo med en högkvalitativ live stream online.

Bäst offensiv mot bäst defensiv

Låter nästan som om de borde ta ut varandra. Färjestad har gjort flest mål av samtliga lag och Luleå har släppt in minst mål i SHL. Frågan är om Färjestad kommer kunna luckra upp Luleås försvar ikväll, eller om muren håller sig intakt.

Vi tror på en matchbild där Färjestad försöker styra och ställa i offensiven och kommer ha det mesta av puckinnehavet. Men Luleå har som sagt ett fruktat försvarsspel och kommer inte bjuda på något gratis.

Att trötta ut sin motståndare har visat sig vara otroligt effektivt och det återstår att se ifall det ens är möjligt att trötta ut Färjestad. Som för tillfället går som tåget. Missa inte matchen och kom igång med en live stream direkt.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se