Luleå Brynäs live stream hockey shl
NYHETER

Luleå siktar mot serieledning efter torsdagens omgång. Häng med i matchen genom en live stream i hög kvalitet!

Stream Luleå – Brynäs direkt

En live stream på Luleå – Brynäs går enkelt att komma igång med. För oss som tittar i Sverige är det Cmore som gäller för ändamålet. Det är helt enkelt där som samtliga omgångar från SHL sänds via live stream.

För att få tillgång till en Luleå – Brynäs stream krävs det att du skapar ett konto hos streamingtjänsten och sedan väljer till deras sportpaket. När det är gjort kommer du att ha tillgång till samtliga matcher från SHL varje vecka, inklusive andra sporter som fotboll och golf.

  • Nedsläpp: 21 november kl. 19:00
  • Spelplats: Coop Norrbotten Arena, Luleå
  • Visas hos: Cmore

Är du inte i Sverige finns det en annan streamingtjänst att vända sig till. Det är nämligen så att bet365 erbjuder sina spelare massor av live streamad sport online. För att kunna ta del av hela utbudet krävs det att du skapar ett konto hos spelbolaget. Sedan krävs även en insättning på 50 kronor för att kunna titta på live streamsen.

När det är gjort letar du upp önskad match i deras streamingtablå och sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta av matchen.

Tankar kring matchen

Ikväll spelas det sju omgångar, nedan kommer en länk till tre andra matcher du kanske är mer intresserad av ikväll.

Frölunda – Leksand: Live stream
Rögle – Färjestad: Live stream
HV 71 – Djurgården: Live stream

Matchen mellan Luleå – Brynäs tror vi kommer bli en ganska enkel match för Luleå. De är oerhört starka på hemmaplan och det ska mycket till ifall Brynäs ska ha en chans att utmana.

Brynäs har dessutom en riktigt tung säsong och inte alls kommit upp i nivån som förväntades under försäsongen. Att det skulle vända ikväll mot ett så pass starkt lag som Luleå är inte särkskilt trovärdigt.

Vi som tittar kan därför förvänta oss en match där Luleå kontrollerar spelat från början till start. Men rätt vad det är kanske Brynäs blixtrar till i ett par anfall per period. Hur som helst, kom igång med en live stream nu direkt så du är redo när pucken släpps ikväll.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se