Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 5 apr, 2020

Linköping – Djurgården: SHL live stream 3/3

Djurgården reser till Linköping i vad som väntas bli en spännande match att följa. Vi hjälper dig att hitta en grym live stream lagom till matchstart.

Djurgården reser till Linköping för att försöka stärka sin direktplats till kvartsfinal. Matchen går som vanligt utmärkt att följa via live stream. Allt du behöver veta för att se en Linköping – Djurgården live stream hittar du längre ner i artikeln.

Givetvis tipsar vi enbart om en Linköping – Djurgården stream online som håller hög kvalitet i både bild och produktion. Det är en live stream vi själva testat och känner oss trygga med att rekommendera vidare.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Linköping – Djurgården stream online

För att kunna se en Linköping – Djurgården live stream behöver vi först ta reda på vilka som sänder matchen. När det kommer till Sveriges två bästa hockeyligor, SHL & HockeyAllsvenskan, är det Cmore som äger rättigheterna för att sända matcherna via live stream.

  • Nedsläpp: Tisdag 3 mars kl. 19:00
  • Spelplats: Saab Arena, Linköping
  • Visas hos: Cmore stream

Det är också till den streamingtjänsten vi måste vända oss till. Det finns alltså ingen annan laglig live stream på Linköping – Djurgården. Skapa ett konto hos ovannämnda tjänst och välj sedan till deras sportabonnemang. Det kostar alltså 349 kronor varje månad för att kunna ta del av en Linköping – Djurgården live stream.

Notera att detta inte är en gratis Linköping – Djurgården live stream. Häng inte läpp för det! För i sportabonnemanget ingår det massor av underhållning för dig att ta del av. Se allt från de populäraste ligorna i Sverige till massor av filmer och serier.

Vill du lägga en slant på matchen och även få tillgång till en annan streamingtjänst? Då kommer bet365 passa dig utmärkt. Gör en insättning hos spelbolaget efter att du skapat ett konto och ta del av alla de live streams som erbjuds. Såpass enkelt är det att snabbt och smidigt komma igång med två helt olika live streams.

Möjligheten lever fortfarande

Även om det ser snudd på omöjligt ut för Linköping att ta sig till slutspel finns det fortfarande möjlighet. De har sju poäng upp till Växjö som innehar den sista slutspelsplatsen inför tisdagens matcher. Så ska Linköping ha chans är det dags att de börjar vinna sina matcher.

Och att vinna matcher har varit Linköpings stora problem. Hela 16 matcher har slutat oavgjort och sex matcher har de förlorat efter straffläggning. Pucken har helt enkelt inte studsat lagets väg.

Djurgården spelar om viktiga poäng för att hålla sig kvar på direktplats till kvartsfinal. De är dessutom i en väldigt starkt form och kommer inte spara på något ikväll. Vi väntar oss en sevärd match där två lag kommer köra så det ryker.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar