Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 27 sep, 2017

Streama Leksand – Troja Ljungby: Live från HockeyAllsvenskan

Publikfavoriten Leksands IF tar emot Troja Ljungby i en match från HockeyAllsvenskan. Det finns flera anledningar till att streama Leksand – Troja Ljungby från HockeyAllsvenskan. Inte minst är det ett möte mellan två klassiska klubbar inom hockeyn i Sverige.

Att hitta till en Leksands IF – Troja Ljungby stream är inte alls svårt. Faktum är att det just nu finns ett erbjudande som gör det för dig att streama HockeyAllsvenskan på din mobil, dator eller surfplatta.

Läs gärna vidare för att se hur du ska gå tillväga för att kunna se Leksand – Troja Ljungby live online. Vi hjälper dig med att hitta sändningar helt utan kostnad.

troja ljungby hockey

  • Matchstart: Den 27/9, kl. 19:00
  • Arena: Tegera Arena
  • Visas hos: Cmore

Så sänder du matchen

När det kommer till streams inom ishockey i Sverige så är det framförallt en sajt som hjälper dig. Denna sida är Cmore, och de väljer att sända massor av matcher från HockeyAllsvenskan under en säsong. Det innebär att du som medlem inne hos Cmore kommer att kunna streama Leksand – Troja Ljungby helt utan problem.

Om du inte redan är medlem hos Cmore så kommer du att kunna se matchen . Genom att Cmore just nu erbjuder en kampanj där alla i Sverige kan få två veckors period. Det innebär att du som registrerar dig hos Cmore kommer att kunna starta din Leksand – Troja Ljungby stream på nätet.

Det är smart av dig att använda dig av erbjudandet. Speciellt om du är intresserad av all den ishockey som sänds under ett år.

Hos Cmore så kommer du nämligen att hitta till både HockeyAllsvenskan & SHL streams . Notera gärna att det endast är om du använder dig av det erbjudande som finns aktuellt just nu. Annars kommer ett sportpaket kosta dig 449 kronor i månaden.

  • Gå till Cmore
  • Skapa konto
  • Använd ditt erbjudande
  • Streama Leksands IF – Troja Ljungby

se hockeyallsvenskan live

Kan Leksand rycka upp sig?

Det har spelats två matcher var för dessa två lag som spelar den 27/9. Inledningen har varit si sådär för båda parterna. Just nu ligger Leksand på 3 poäng, och Troja Ljungby på 2.

Leksands IF har självklart ett mål att hamna högt upp i tabellen för att återigen kunna kriga om en plats i SHL.

Målsättningarna för Troja Ljungby är nog inte lika höga. Däremot så är det viktigt för dem att så snabbt som möjligt säkra en ny plats i HokceyAllsvenskan till nästa år.

Vi tror att Leksand kommer att dra det längsta strået, och vinna matchen. Tror du som oss då kan du alltid använda dig av odds inne hos bet365.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar