HV 71 - Oskarshamn live stream SHL
NYHETER

Smålandsderby och hockeylördag. Vi visar vart du hittar marknadens bästa live stream på HV 71 - Oskarshamn.

Ett smålandsderby i hockey är som alltid fyllt av en hel del känslor och dramatik. Oskarshamn har blivit varma i kläderna och än så länge hänger nykomlingen hyfsat med i tabellen. Följ HV 71 - Oskarshamn genom live stream och se ifall det kan bli lite av en bortaskräll idag. 

Allt du behöver veta för att se HV 71 - Oskarshamn live stream och mycket mer går att läsa längre ner i texten. Räkna med en spännande match att följa via live stream idag. Det är två lag som spelar med mycket hjärta och hårt slit. 

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Stream på HV71 - Oskarshamn

När man letar efter en live stream på exempelvis HV 71 - Oskarshamn har man givetvis krav. Hockey vill man streama i hög kvalitet, med bra kommentatorer och streamen ska vara lättillgänglig. Det är precis vad Cmore erbjuder sina kunder.

  • Matchstart: 2 oktober klockan 15:15
  • Spelplats: Kinnarps Arena, Jönköping
  • Visas hos: Cmore hockey

På ett och samma ställe ser du samtliga omgångar, inklusive slutspelet, via live stream. Allt som krävs är ett konto med sportpaket. Så enkelt är det att komma igång med en live stream på HV 71 - Oskarshamn. 

Hos streamingjtänsten har du möjlighet att streama HV71 - Oskarshamn genom din mobiltelefon, surfplatta, dator eller direkt på teven. Förr i tiden var det kanalpaket på tv-boxen som gällde, inte särskilt flexibelt. Idag har man möjlighet att följa SHL via live stream vart som helst så länge det finns internetuppkoppling. 

Så se till att vara redo med en riktigt bra live stream i hög kvalitet när pucken släpps ikväll. Vi som tittar via live stream kan förvänta oss en match med två lag som verkligen går för det offensivt. Det finns inget att spara för något av lagen.

Vi tror på kryss

HV 71 har på femton omgångar vunnit fem, spelat oavgjort fem och förlorat fem. Svårigheter att stänga matcher har straffat sig vilket har lett till att onödiga poäng förlorats. I dagens match kommer all press att vara på HV 71, en tuff uppgift mot ett hungrigt Oskarshamn. 

Oskarshamn har spelat oavgjort fyra gånger på 15 matcher. Den stora anledningen till att vi tror på kryss är att Oskarshamn spelar odisciplinerat och chansar onödigt mycket. 

Så vi förutspår ett Oskarshamn som går till pausvila efter två perioder med en ledning i ryggen, något som HV 71 kommer att ändra på i den sista perioden. 3-3 och HV 71 vinner i förlängningen är vårat tips.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se