HV 71 Djurgården live stream direkt
NYHETER

Två klassiska lag möts ikväll i SHL. Vi visar vart du hittar marknadens hetaste live stream. 

Stream HV 71 - Djurgården live

Det kan vara lätta att bli lite snurrig i djungeln av alla live streams. Svårt att veta vilka som erbjuder just den matchen som en är intresserad av att följa och vilka som är seriösa streamingtjänster. Men lugn, alla oklarheter kommer vi att reda upp i denna artikeln. 

  • Nedsläpp: 21 november kl. 19:00
  • Spelplats: Kinnarps Arena, Jönköping
  • Visas hos: Cmore

Streamingtjänsten som äger rättigheterna för att sända SHL är inga mindre än Cmore. Där hittar vi samtliga omgångar från SHL, inklsuive slutspelet, och massor av andra sporter och ligor. Det är alltså där vi hittar en HV 71 - Djurgården stream live. 

För att kunna se kvällens match krävs det att du först skapar ett konto och sedan väljer till deras sportpaket. Det är inte en gratis Djurgården - HV 71 stream, utan den kostar en summa varje månad. 

Som alltid får man vad man betalar för, Cmore är inget undantag. Svenska kommentatorer tar dig igenom matchen som sänds i hög kvalitet och produktionen känns väldigt proffsig. Allt man kan önska av en HV71 - Djurgården live stream. 

Befinner du dig utanför Sveriges gränser vänder du dig till en annan streamingtjänst. Det är bet365 som erbjuder sina spelare möjligheten att följa massor av matcher via live stream, hockey inkluderat. Skapa ett konto hos spelbolaget och gör sedan en insättning på minst 50 spänn. Det är kraven för att få tillgång till deras streamingutbud. Notera att detta gäller för dig som befinner dig utanför Sveriges gränser.

Kan Djurgården lirka sig igenom en tight defensiv?

HV 71 har såhär långt släppt in 36 mål, bara Luleå har släppt in mindre (34). Deras tighta defensiv har lett till många nagelbitare och uddamålssegrar. 

Frågan är om ojämna Djurgården har möjlighet att komma igenom ett av SHLs starkaste försvarsspel, med tanke på att offensiven inte direkt övertygat. Kanske kan självförtroende från vinsten i CHL-åttondelsfinalen mot Skellefteå få igång stockholmarna. 

Vi tror på en väldigt jämn match där uddamålet kommer att avgöra. HV 71 är starka och vår gissning är att smålänningarna vinner med 3-2 efter ett sent mål av Linus Sandin.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se