Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 25 okt, 2019

Frölunda – Skellefteå: Dagens stormatch via live stream

Frölunda – Skellefteå via live stream är verkligen lördagens höjdpunkt. Två lag som spelar en väldigt underhållande hockey och båda lagen har några av landets bästa hockeyspelare i sina respektive trupper. Detta är alltså en match man absolut inte får missa att följa via live stream.

Så därför har vi tänkt att guida dig till en bra live stream som motsvarar alla de förvänintgarna man har på live streamad sport. Så läs mer om hur du gör för att se Frölunda – Skellefteå via live stream längre ner i texten.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Frölunda – Skellefteå live stream

Är du intresserad av en live stream på Frölunda – Skellefteå har du kommit helt rätt. Genom två enkla steg kommer du ha möjlighet att följa hela SHL, inklusive slutspelet, direkt via stream online.

  • Matchstart: 26 okt kl. 15:15
  • Spelplats: Scandinavium, Göteborg
  • Sänds via: Cmore hockey

Det första man behöver göra att vända sig till streamingtjänsten Cmore. Det är där som rättigheterna för att sända hela SHL och bland annat HockeyAllsvenskan huserar. När det sedan är gjort behöver man även välja till deras sportpaket.

Så får en fast kostnad varje månad får man helt enkelt tillgång till mer sport än vad man kommer ha möjlighet att följa via live stream. Svårare än så är det inte att hitta en live stream på Frölunda – Skellefteå.

För dig som är ute och reser för tillfället eller kanske permanent bor utomlands får man vända sig till en helt annan streamingtjänst. Det är bet365 som sänder SHL genom live stream och det går lika smidigt att streama där som hos Cmore.

Först skapar man enkelt ett konto hos spelbolaget, sedan gör man en insättning på minst 50 kronor. När de två stegen är avklarade navigerar man sig mot deras streamingtablå och letar upp önskad match att följa via live stream.

Så vare sig du är innanför Sveriges gränser eller utanför finns det riktigt bra möjligheter att se Frölunda möta Skellefteå genom live stream.

Skellefteå starka i Scandinavium

Eller det gäller rent generellt, Skellefteå har varit ett starkt lag på bortaplan såhär långt under grundserien. Frölunda ligger innan matchen först i tabellen och kommer givetvis göra allt för att hålla den placeringen.

Skellefteå kan i form av en vinst klättra hela fem placeringar med lite flyt. Vi som tittare kan räkna med två oerhört taggade lag som ställs mot varandra.

Kul också för Pontus Widerström att komma tillbaka till sina hemtrakter och spela mot sin forna klubb Frölunda. Håll ett öga på #25 i Skellefteå och se honom göra grovjobbet för norrlänningarna.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar