Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 apr, 2022

Frölunda – Luleå: Live stream, speltips & odds

Det står klart att Frölunda och Luleå kommer att spela en av två semifinaler i SHL slutspelet 2022. Här kommer vi ge speltips och odds inför matcherna. Det kommer även vara möjligt att streama Frölunda – Luleå – vilket vi kommer hjälpa dig med.

Intresset för att se Frölunda – Luleå live stream och på TV kommer troligen vara högt. Lagen samlar massor av trogna supportrar som får långa resor för bortamatcherna.

Vi kommer här tippa vilket av lagen vi tror tar sig till en SM-final. Utöver detta så kan du se spelschema med datum och tider. Vi kommer även samla resultaten från matchserien.

Vad: Luleå HF – Frölunda HC (SHL semifinal – 2022)
Matchserie: Bäst av 7 matcher (först till 4 vinster)
Datum: 15 april – 27 april
Live stream:
TV: TV4 & CMore Hockey
Arenor: Skandinavium, Göteborg & Coop Norrbotten Arena, Luleå
Speltips: Frölunda tar sig till SM-final (2.50 hos Betsson)

Streama Frölunda – Luleå

Den sida som har rättigheter för att visa Luleå – Frölunda streams på nätet är Cmore. Där kommer de att sända alla matcher som spelas i SHL slutspel. De har under hela säsongen 2021/2022 visat SHL hockey live streams. De kommer inte göra några undantag för matchserien mellan Frölunda – Luleå.

För att få tillgång till att streama Luleå – Frölunda från semifinalen i SHL – så krävs ett konto hos Cmore. Det är helt gratis att skapa ditt konto. Det som kommer kosta pengar är dock när du väljer ett abonnemang. Du kan läsa mer om alla priser och paket för att streama Frölunda – Luleå live inne hos CMore.

Det kommer även vara möjligt att se Luleå – Frölunda stream inne hos Bet365. Detta är endast till för de som är utanför Sverige. Inom Sverige kommer dessa live streams att vara IP-begränsade.

Se ishockey från SHL hos Cmore:

 1. Gå till Cmore
 2. Skapa ett gratis konto
 3. Välj ett abonnemang
 4. Se Frölunda – Luleå live stream

Se på TV

Det kommer även vara möjligt att se Luleå – Frölunda på TV. Det är även här Cmore som kommer att hålla i sändningarna. De visar ishockey från SHL på TV4 eller Cmore Hockey.

 • TV4 & CMore Hockey

Luleå – Frölunda speltips

I denna semifinal i SHL så blir det en match mellan östkust vs västkust – men även en kamp mellan norr vs söder. Frölunda kommer försvara de södra delarna – vilket vi tror de kommer göra med bravur.

Tidigare under SHL slutspelet så spelade Frölunda kvartsfinaler mot regerande mästarna Växjö Lakers. Där knep göteborgarna matchserien med 4-0. En kross med andra ord. Det är ett klart styrkebesked för Frölunda som ny ställs mot ännu en tuff motståndare. Självförtroendet lär det inte vara något fel på.

I Frölunda så hittar vi även den absolut bästa poängplockaren under grundspelet av SHL – Ryan Lasch. Tillsammans med SHLs bästa teckare – Joel Lundqvist, så är laget alltid att räkna med.

När vi flyttar blicken mot Luleå HF så ser vi ännu ett starkt lag. Det gör att det luktar högklassig ishockey i semifinalen av SHL. Även i Luleå HF så hittar vi spelare som ligger högt uppe på poängligan. Inte minst Linus Omark som ligger högt upp tillsammans med Filip Hållander (som är uttagen till Tre Kronor i hockey VM 2022). Även Pontus Andreasson har imponerat under slutspelet. Han är noterad som tvaå i poängligan för slutspelet.

Inför matchserien

 • Frölunda krossade de regerande mästarna Växjö Lakers med 4-0 i matcher från kvartsfinalen
 • Linus Omark och Pontus Andreasson visar storform under slutspelet för Luleå HF
 • Frölundas Ryan Lasch – bästa poängplockare under hela grundspelet i SHL – ser ut att bli farlig
 • Frölunda har historiskt visat sig mycket svåra att vinna över i slutspel

Odds & betting

Det finns flera sjysta odds att spela på inför matcherna mellan Luleå – Frölunda. Här kan du även se våra alla speltips inför matchserien. Det är perfekt för dig som vill kunna få lite förslag och idéer på bra odds under SHL slutspelet.

Du kan även läsa mer om våra hockey odds, live stream & speltips inför Rögle – Färjestad. Det är den andra semifinalen som kommer avgöra vilka lag som står i SM-final 2022.

Uppdatering: Färjestad vann matchserien –

* = Odds & speltips som vi på Sportal.se tror kommer att slå in.

Speltips Odds från Betsson (Senast uppdaterade 13/4)
Frölunda vinner matchserien* 2.50
Luleå vinner matchserien 1.53
Matchserien avgörs med under 5.5 matcher* 2.45
Frölunda vinner matchserien med 1-4 i matcher* 11.00

Datum, tider & resultat

Vi samlar alla matcher som spelas mellan Luleå – Frölunda här. Där kan du se ett spelschema med alla tider och datum som gäller i denna semifinal i SHL. I schemat kan du även se resultat från tidigare matcher mellan Luleå och Frölunda.

 • Semifinal 1: 15/4, kl. 15:00 (Coop Norrbotten Arena)
 • Semifinal 2: 17/4, kl. 15:00 (Scandinavium)
 • Semifinal 3: 19/4, kl. 19:00 (Coop Norrbotten Arena)
 • Semifinal 4: 21/4, kl. 19:30 (Scandinavium)
 • Semifinal 5: 23/4, kl. 15:15 (Coop Norrbotten Arena)
 • Semifinal 6: 25/4, kl. 19:30 (Scandinavium)
 • Semifinal 7: 27/4, kl. 19:30 (Coop Norrbotten Arena)

Mer nyheter

os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024
os
OS 2024 tjuvstartar under den 24-25 juli. Här hittar vi bl.a. fotboll, handboll och rugby i schemat!
23 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar