Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 24 feb, 2020

Frölunda – Leksands: Bäst stream på hockey

Frölunda är på jakt efter viktiga poäng medan Leksand förbereder sig för kval. Följ matchen direkt via live stream.

Detta kommer att bli ett oerhört intressant möte att följa. I artikeln kommer vi att gå igenom allt du behöver veta för att komma igång med en Frölunda – Leksand stream online. Steg för steg så att du kan avnjuta en riktigt bra Frölunda – Leksand live stream.

En stor fördel är att det går att streama alla omgångar från SHL från ett och samma ställe. Processen nedan är alltså något du bara behöver ta dig igenom en gång. Det är med andra ord väldigt enkelt att starta upp en Frölunda – Leksand stream online.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Frölunda – Leksand live stream

Eftersom det finns en rad olika streamingtjänster på marknaden idag kan det vara svårt att veta vilka som sänder vad. Men du kan vara lugn, vi har svaren på alla frågorna. Många kanske undrar vad det egentligen kostar att se en Frölunda – Leksand stream online? Eller kostar det alls?

  • Nedsläpp: Tisdag 25 februari kl. 19:00
  • Spelplats: Scandinavium, Göteborg
  • Visas hos: Cmore live stream

Tyvärr så är det inte en gratis Frölunda – Leksand stream som erbjuds. Men för så lite som 349 kronor i månaden kan du ta del av hela SHL inklusive andra ligor och sporter. Så priset det kostar varje månad blir förhållandevis liten.

Streamingtjänsten vi pratar om är Cmore, som först och främst riktar in sig på att live streama de större svenska ligorna. Givetvis hittar du även en Frölunda – Leksand stream på samma ställe. Allt i ett helt enkelt.

Av bara farten kan vi även rekommendera en annan streamingtjänst för dig som vill se ännu mer hockey. Bettingsajten bet365 erbjuder alla sina spelare massivs av live streamad sport. Perfekt för dig som gillar att spela en slant och samtidigt följa matchen du spelat på.

Allt som krävs är att du skapar en användare direkt på bettingsajten och sedan gör en insättning på 50 kronor. När det är gjort är det bara att leta upp önskad stream i tablån, luta sig tillbaka och njuta av underhållningen.

Leksand uträknade

Frölunda är i dålig form och för Leksand väntar förmodligen ett kval för att hålla sig kvar. Men det kommer finnas en hel del glöd hos båda lagen ändå. Leksand vill avsluta säsongen på bästa möjliga sätt för att få en bra känsla med sig in i kvalspelet.

Frölunda som bara för några omgångar sedan kändes som ett givet kvartsfinalslag sitter inte speciellt säkert. De behöver vinna för att inte tappa viktiga poäng och placeringar. Vi tror att vi kommer få se ett Frölunda som kommer ut väldigt starkt och tidigt sätter prägel på matchen.

Inledningar på matcher har inte direkt varit Leksands starka sida denna säsongen och det återstår att se ifall de lyckas hålla emot Frölundas forcering.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar