Stream Frölunda - Leksand shl live
NYHETER

Läs mer om hur du kan följa mötet mellan Frölunda - Leksand direkt via live stream.

Frölunda - Leksand stream online

För att komma igång med en Frölunda - Leksand stream krävs det att man går igenom ett par steg. Det första en bör ta reda på är vilka som äger rättigheterna för att få lov att sända SHL i Sverige. Många känner säkert redan till att det är streamingtjänsten Cmore som sänder de flesta högstaligorna i sportsverige genom live stream. SHL är inget undantag. 

  • Matchstart: 21 november kl. 19:00
  • Spelplats: Scandinavium, Göteborg
  • Visas hos: Cmore sport

Så för att kunna se en Frölunda - Leksand stream krävs det att du skapar ett konto hos streamingtjänsten. Sedan måste en även välja till deras tillhörande sportpaket. Det är en abonnemangstjänst där du kan välja 12 månaders bindningstid eller ingen alls. Det är givetvis lite billigare om du väljer med bindningstid. 

Det är alltså inte en gratis Frölunda - Leksand stream. Men med tanke på hur mycket sport en får möjlighet att följa via live stream blir summan väldigt liten i sammanhanget. Detta är en live stream som håller hög kvalitet i bild, ljud och produktion. Så vi tittare får helt klart det vi betalar för. 

För dig som inte har din hemvist inom Sveriges gränser, eller bara befinner dig utomlands, finns det en annan möjlighet till att streama Frölunda mot Leksand. Det är spelbolaget bet365 som erbjuder sina spelare möjligheten att streama hockey. 

Skapa ett konto hos spelbolaget och gör sedan en insättning på minst 50 kronor för att få tillgång till det massiva streamingutbudet. Så på mindre än ett par minuter kan du ha en riktigt högkvalitativ live stream redo till matchstart.

Är Leksand ett bottenlag?

Leksand har haft en riktigt tuff tredjedel av grundserien. På 18 spelade matcher har Leksand spelat ihop blygsamma 17 poäng. Även om laget var nykomlingar för i år hade nästan alla högre förväntningar än så. 

Fansen kanske inte räknade med ett slagkraftigt lag i ett slutspel, men åtminstone ett lag som tog sig dit. I dagsläget ser det tufft ut och det är svårt att sätta fingret på vad som inte stämmer.

Truppen består av flera namnkunniga spelare som helt klart kan höja sig några snäpp. Men det känns som att så fort Leksand får lite självförtroende försvinner det lika snabbt som det hittade dit. 

För att Leksand inte ska hamna för långt efter krävs det att de börjar ta poäng, snarast. Återstår att se ifall de har vad som krävs för att iallafall få med sig en poäng från Scandinavium.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se