Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 21 sep, 2017

Streama Frölunda – Karlskrona: Live från SHL

Under den 21 september så kommer det sändas flera matcher från SHL online. En av de matcher som du under kvällen kommer att kunna streama är Frölunda – Karlskrona HK.

Vi kommer här att tipsa dig om vart du kan sända matchen, samt visa dig vägen till en Frölunda – Karlskrona live stream. Du som läsare behöver bara fälja våra tips för att direkt kunna se SHL online.

Se till att du är redo för att kunna sända ishockey via din mobil, dator, eller surfplatta. Självklart kommer vi även se dig information om hur du kan kolla på Frölunda – Karlskrona på TV.

  • Matchstart: Den 21/9, kl. 19:00
  • Arena: Scandinavium
  • Visas hos: Cmore

Live stream till matchen

Det är långt ifrån ovanligt att kunna se sport på nätet nu för tiden. Att börja streama hockey och andra sporter har blivit allt vanligare med takt att vi får bättre internet och bättre enheter.

Det har länge varit populärt att se ishockey streams i Sverige. Då är SHL och HockeyAllsvenskan de ligor som oftast ligger i topp när det kommer till tittare.

Frölunda är ett lag i SHL som har massor av supportrar som ofta tar sig till Scandinavium för att kolla på hockey live. Karlskrona är däremot ett lag som inte har speciellt mycket tryck på sina matcher. I premiären så hade Karlskrona ungefär 3000 sålda biljetter inför matchen. Betydligt fler såg matchen som Frölunda spelade i premiären.

Det finns en aktör som kommer hjälpa dig med att streama Frölunda – Karlskrona online. Denna streamsida är Cmore. De kommer att erbjuda sina medlemmar med sportpaketet på alla matcher från SHL 2017/18.

Din Frölunda – Karlskrona stream kommer att finnas möjlig för dig att starta så fort du skapat ditt konto och uppgraderat med ett abonnemang. Att skapa ditt konto hos Cmore är , däremot så kommer inte abonnemanget vara . Vilket innebär att du inte kommer kunna se Frölunda – Karlskrona live stream .

Vi tycker fortfarande att det är bra att ta del av Cmores sändningar från ishockey i Sverige. Det kommer ge dig tillgång till live streams från alla matcher i SHL och HockeyAllsvenskan. Dessutom kommer du även kunna sända t.ex. fotboll och handboll från Sveriges bästa ligor.

Ta dig genom våra tips för att direkt kunna kolla på Frölunda mot Karlskrona.

  • Gå vidare till Cmore
  • Öppna konto
  • Välj abonnemang du vill köpa
  • Strema Frölunda – Karlskrona live

På TV?

Matchen kommer att sändas på TV. Vilken kanal som sänder Frölunda – Karlskrona den 21 september kommer vara Cmore. Det är nämligen inte bara live streams som du kan ta del av hos Cmore. De har även flera sportkanaler som kommer att sända SHL på TV.

Om du ännu inte har sportkanalerna där t.ex. matchen mellan Frölunda – Karlskrona kommer att sändas så kan du kontakta Cmore. De hjälper dig sedan med att få rätt kanaler på din TV.

Under den 21 september så kommer det spelas andra matcher i SHL. Vi har radat upp hjälp om du vill ha hjälp att kunna sända matchern på TV eller via live stream.

Blekt Frölunda i premiären

Den första matchen som Frölunda spelade i SHL var mot Mora. De lyckades med nöd och näppe vinna den matchen. Det var knappast något imponerande spel, utan det krävdes en förlängning för till slut kunna vinna över Mora IK.

Frölunda hoppas nu att kunna förbättra mycket av sitt spel inför nästakommande match mot Karlskrona.

Karlskrona är ett lag som förlorade sin öppningsmatch mot Skellefteå AIK. Det var mer väntat, och även Karlskrona kommer fortsätta med att försöka hitta rätt form inför kommande matcher i SHL.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar