NYHETER

Finland ställs emot Schweiz på Jyske Bank Boxen torsdag kväll. Läs allt inför matchen.

Se Finland - Schweiz stream 16/5

Att streama ishockey-VM 2018 är mycket enkelt. Allt du behöver göra för att se Finland - Schweiz live är att skapa dig ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då får du tillgång till alla matcher i ishockey-VM, och även samtliga fotbollsmatcher från Serie A, La Liga och Bundesliga.

  • Match: Finland - Schweiz, kvartsfinal i ishockey-VM
  • Datum & tid: Torsdag den 17 maj, 20:15
  • Arena: Jyske Bank Boxen, Herning
  • Stream: Bet365

Uppdatering: Schweiz slog ut både Finland och Kanada, och är påväg mot sitt bästa VM slutspel någonsin. Nu möter man Tre Kronor i finalen. Läs om hur du kan titta på Sverige - Schweiz stream i VM final 2018. Där hittar du knep som hjälper dig att se matchen så billigt som möjligt i mobil och dator. 

Finland har imponerat

Finland vann Grupp B före länder som USA och Kanada, och får i egenskap av gruppsegrare möta det lag från Grupp A med sämst resultat, Schweiz.

Det finska landslaget har stått för imponerande resultat i detta mästerskap, och letts fram av unge Sebastian Aho. 20-åringen har gjort 9 mål i VM och leder därmed skytteligan. När det kommer till framspelningar har han gjort 8 stycken, och ligger i och med detta på tredje plats i assistligan, bakom bland annat lagkamraten Teuvo Teräväinen.

Schweiz lyckades knipa fjärdeplatsen i Grupp A alldeles före Slovakien. Framför sig hade man stora ishockeynationer som Sverige, Ryssland och Tjeckien.

Två spelare som måste vara på topp för att Schweiz ska ha någon chans i kvartsfinalen är Enzo Corvi och Nino Niederreiter.

Speltips

I ishockey är skillnaden större mellan de allra bästa och lagen där bakom, i jämförelse med till exempel fotboll. Sverige, Kanada, Finland, Ryssland, USA och Tjeckien är de sex länderna som kan gå långt, och steget ner därifrån är oerhört långt. Till exempel står oddset på vinnare i ishockey-VM just nu på 101 gånger pengarna på Lettland, och 51 gånger pengarna på Schweiz.

Finland, då? Där ligger oddset på 5 gånger pengarna, vilket innebär att man är tredjehandsfavorit till att ta hem hela rubbet.

Schweiz är nästan lättast möjliga motstånd för finländarna, och vi tror på seger för vårt grannland. Vi tror dessutom att man vinner med stil, och vi spelar därför Finland -1.5 (Finland att vinna med minst 2 mål). Oddset 1.90 finner ni på Bet365.

  • Tips: Finland -1.5 (Finland vinner med minst 2 mål)
  • Odds: 1.90, Bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Gå till Bet365

2. Öppna konto

3. Se ishockey

Unibet

Insättning med Swish
x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se