Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 27 feb, 2020

Färjestad – Rögle: Hockey stream från SHL

Toppmöte ikväll i SHL, tvåan Färjestad gästas av trean Rögle i en match som går utmärkt att följa genom live stream online.

Tabelltvåan Färjestad möter tabelltrean Rögle ikväll, hur du ser matchen direkt via live stream kommer vi att gå igenom längre ner i texten. En Färjestad – Rögle stream online kommer garanterat bjuda tittarna på riktigt bra och fysisk hockey. Se därför till att vara redo med en Färjestad – Rögle live stream när pucken släpps ikväll.

Inför matchen ligger de båda lagen dessutom på samma poäng och vinnaren kommer att stå som ensam tabelltvåa. Såhär i upptakten av grundserien är det alltid extra spännande att följa SHL via live stream.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Färjestad – Rögle live stream

Det första som krävs för att komma igång med en Färjestad – Rögle stream är att ta reda på vilka som sänder matchen. Som alltid är det streamingtjänsten Cmore som sänder hela SHL och även så hela slutspelet.

  • Nedsläpp: Torsdag 27 februari kl. 19:00
  • Spelplats: Löfbergs Arena, Karlstad
  • Visas hos: Cmore stream

För oss som bor i Sverige är det alltså dit vi måste vända oss för en Färjestad – Rögle stream online. Skapa ett konto och välj till deras sportabonnemang för att få tillgång till en SHL live stream. Leta sedan upp den matchen du vill streama i tjänstens tablå. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta av en Färjestad – Rögle stream.

Svårare än så är det inte att hitta en live stream på SHL i hög kvalitet. Det är alltid svensktalande kommentatorer som tar dig igenom matchen och bjuder på spännande analyser. Produktionen är proffsig och det känns verkligen som tittarna får precis det de betalar för.

Se ännu mer hockey och andra sporter hos spelbolaget bet365. De erbjuder nämligen sina spelare möjligheten att följa tusentals matcher direkt via live stream. Perfekt för dig som gillar att spela samtidigt som du följer en match.

Skapa ett konto på bettingsajten och gör sedan en insättning på 50 kronor eller mer. När de två stegen är avklarade är det bara att klicka dig vidare till sajtens live streams. Leta upp matchen du vill följa via live stream och häng med i spänningen.

Hemmastarkt mot bortastarkt

Färjestad är ligans näst bästa lag på hemmaplan medan Rögle är ligans näst bästa lag på bortaplan. Rögle är ett svårspelat lag och kvällens hemmalag Färjestad har haft en viss tendens att släppa många mål mot bra lag.

Det som talar för Färjestad ikväll är dock att deras offensiv såg väldigt spelglada ut senaste matchen mot Oskarshamn. Så vi kan räkna med en hel del spel i Rögles försvarszon ikväll. Och håller Färjestad ihop sin defensiv är detta en match de ska vinna.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar