Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 30 jan, 2020

Färjestad – Leksand: Bäst SHL stream

Kom igång med en Färjestad – Leksand live stream direkt. Allt du behöver veta hittar du här!

Live stream Färjestad – Leksand

Vi förstår att det kan verka lite krångligt med live streams online. Att veta vilka som erbjuder vad och vad olika tjänster kostar kan röra ihop det lite. Vi kommer att reda ut allt för att du ska kunna hitta en Färjestad – Leksand stream online.

För oss svenskar är det streamingtjänsten Cmore som erbjuder hela SHL via live stream. Detta gäller även hela slutspelet. Allt är alltså samlat på ett och samma ställe. Det gör det väldigt enkelt att skifta mellan olika matcher och lätt få en överblick över vilka matcher som sänds.

  • Nedsläpp: Torsdag 30 januari kl. 19:00
  • Spelplats: Löfbergs Arena, Karlstad
  • Visas hos: Cmore sport

För att kunna se en Färjestad – Leksand stream online krävs det att du skapar ett konto hos streamingtjänsten. Sedan är det även ett måste att du väljer till deras sportpaket. Priset varierar beroende på om du vill binda upp dig eller inte. Pengar dras varje månad från ditt bankkonto, notera att detta alltså inte är en gratis Färjestad – Leksand stream live.

När de två stegen är avklarade är det bara att luta sig tillbaka och njuta av en live stream i hög kvalitet. En annan av alla fördelarna är att det alltid är svensktalande kommentatorer som tar dig igenom matcherna.

För dig som inte tycker att det räcker med streamad sport kan vi rekommendera ytterligare en streamingtjänst. Spelbolaget bet365 låter sina spelare ta del av deras massiva utbud av live streams på sport. Allt som krävs är ett konto och en insättning på 50 kronor. Först då får du möjligheten att utforska all den streamad sport som erbjuds.

Färjestad i tuff svacka

Värmlänningarna har bara tagit fem poäng på de sex senaste matcherna. Något som inte riktigt motsvarar vad en förväntar sig av ett topplag i SHL. Faktum är att Färjestad släppt in flest mål av alla lagen som för tillfället ligger topp tio.

Vad som inte stämmer har varit svårt att sätta fingret på. Men en sak som är säker är att de inte alls visat upp det spel som vi vet Färjestad besitter. Något ligger och skaver i maskineriet och det är upp till Pennerborn att få fart på sina mannar.

För nu är det inte många omgångar kvar och varje poäng är av stort värde. Leksand är i en liknande situation fast omvänt. De halkar att längre ifrån säker mark och har just nu sju poäng till Linköping som ligger på tolfteplats.

Av allt att döma blir detta en relativ enkel match för Färjestad. Leksand har oerhörda svårigheter i offensiven samtidigt som defensiven inte direkt briljerat. Vi förväntar oss att kvällens hemmalag vinner med minst tre puckar.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar