Live stream Djurgården - Rögle online
NYHETER

Kvällens höjdpunkt, Rögle gästar tuffa Djurgården i SHL. Läs mer om hur du ser matchen direkt via live stream. 

Rögle har varit den stora snackisen under de inledande omgångarna. Verkligheten verkar har kommit ikapp skåningarna och inför kvällens match mot Djurgården är det viktiga poäng som står på spel. Vi bidrar med hur du kan se Djurgården - Rögle via live stream, lagen bidrar med vad som väntas bli en spännande drabbning. 

För att se Djurgården - Rögle live stream krävs det att man tar sig igenom två enkla steg. Hur stegen mot en live stream på SHL och Djurgården - Rögle går till går att läsa längre ner i texten. Söker du efter en Djurgården Rögle stream har du med andra ord hittat helt rätt. 

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Stream live Djurgården - Rögle

För att kunna se kvällens stormatch från SHL genom live stream krävs det att en tar sig igenom ett par enkla steg. Först och främst krävs det att vi tar reda på vilka som sänder Djurgården - Rögle via live stream. 

  • Nedsläpp: 29 oktober klockan 19:00
  • Spelplats: Hovet, Stockholm
  • Sänds via: Cmore sport

För oss som befinner sig i Sverige är det kanske ingen nyhet att det är Cmore som äger rättigheterna. De allra populäraste svenska ligorna i flera olika sporter brukar sändas hos streamingjätten, även så SHL. 

Så för att se en Djurgården - Rögle stream krävs det att en har ett konto hos streamingtjänsten. Dessutom krävs det ett sportpaket. Att streama SHL är inte gratis, men en får tänka på hur mycket sport som faktiskt erbjuds. 

Är du på resande fot eller är bosatt utomlands finns det andra möjligheter till live streams. För att du ska kunna streama Djurgården - Rögle krävs det enligt följande; 

  • Skapa ett konto hos bet365
  • Gör en insättning om minst 50 spänn
  • Leta upp den live stream du är intresserad av att följa

Dessutom kan en lägga ett spel på matchen som planeras att följa via live stream. Kanske för att få till lite extra spänning och samtidigt ha chans att eventuellt vinna en liten peng. Det spelar helt enkelt ingen roll om du befinner dig i Sverige, utanför Sverige, på bussen eller framför teven. En bra live stream finns tillgänglig för varje tillfälle. 

Så se till att vara redo när pucken släpps på Hovet ikväll, vi räknar med en riktigt kanonmatch mellan två riktigt bra hockeylag. 

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se