Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 sep, 2017

Streama Djurgården – Malmö Redhawks: SHL hockey

Spelschemat för SHL matcher kommer nu bjuda på många intressanta kamper i inledningen. Inte minst så kommer det spelas hockey mellan Djurgårdens IF och Malmö Redhawks.

Denna match kommer du självklart att kunna streama online. Vi hjälper dig nämligen att hitta till en Djurgården – Malmö live stream.

Att följa SHL med hjälp av live sändningar på din dator eller TV är enligt oss det bästa att följa dramtiken. Därför kommer vi här att guida dig vidare till knepen som direkt ger dig tillgång till matcher i SHL.

DIF – MIF Redhawks live stream

När det kommer till matchen som spelas mellan Djurgådens IF – Malmö Redhawks så är det enkelt att se den online. När det kommer till att streama SHL hockey så är det främst en sajt som vi rekommender.

Det är Cmore. Där hjälper de dig alltid med att strömma matcher från både SHL och HockeyAllsvenskan. Vilket innebär att du som har ett konto där kommer att kunna se massor av svensk hockey på nätet.

Att bli medlem inne hos Cmore är knappast svårt. Det enda som du behöver se till är att surfa in på deras sajt för att sedan skapa ditt konto. Att skapa ett konto är självklart . Dock är det viktigt att du noterar att det är nödvändigt för dig att uppgradera ditt konto. Detta gör du med hjälp av ett sportpaket.

Sportpaketet som du kan välja inne hos Cmore kommer att ge dig tillgång till att streama Djurgårdens IF – Malmö i SHL. Självklart är det inte den enda matchen som du kan streama med hjälp av Cmore. Det kommer finnas massor av annan sport att se.

I utbudet som Cmore erbjuder dig kommer du kunna streama matcher i SHL, HockeyAllsvenskan, Allsvenskan, Superettan och mycket mer.

Så vänta inte längre, gå vidare direkt till Cmore för att skapa ditt konto . Sedan behöver du bara uppgradera dig med ett sportpaket som finns att köpa till.

Detta sportpaket kommer kosta dig 449 kr per månad. Det går även att köpa en Djurgården – Malmö stream från SHL med hjälp av pay-per-view. Då slipper du att knyta dig till ett abonnemang, men det kommer även bara ge dig tillgång till den specifika matchen som dui vill se på nätet.

  • Gå till Cmore
  • Köp sportpaket
  • Starta matchen mellan Djurgårdens IF – Malmö Redhawks

Malmö ser starka ut

Det finns många som har tippat MIF Redhawks som ett av de lag som kan klara sig bäst i SHL 2017.

Det är något som vi på Sportal inte går emot. Malmö Redhawks storsatsar nu för att ta sig längre än vad de gjorde föregående år.

Förra matchen som Malmö Redhawks spelade i SHL slutade med vinst för dem. De var också den största segern i premiären. Vilket innebär att vi nu hittar MIF Redhawks på en första placering i tabellen för SHL.

Frågan är nu om de kan hålla sin serieseger efter matchen mot Djurgårdens IF ikväll.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar