Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 26 sep, 2019

Djurgården – HV 71: Följ SHL via stream live

Djurgåden gästas av HV 71 i den femte omgången av SHL 19/20. Hur man går tillväga för att följa matchen via live stream och mer finns att läsa längre ner i artikeln. Mötet sänds på flera olika kanaler och går att streama genom teven, datorn och mobiltelefonen.

För att se Djurgården mot HV 71 genom live stream behöver man följa ett par enkla steg. Sedan är det inte så mycket mer än att se till och hänga med när pucken väl släppts. Letar du efter en live stream på Djurgården – HV71 har du alltså kommit helt rätt.

Streama Djurgården mot HV 71

Först och främst är det bra att ta reda på vilken leverantör som streamar SHL. För oss svenskar måste vi vända oss till Cmore. Dom äger rättigheterna för att sända samtliga matcher i Svenska Hockey Ligan.

Antingen kan man välja att köpa matchen separat till en engångskostnad, eller om man vill se fler matcher i framtiden kan man välja att signa upp sig på ett abonnemang. Det sistnämnda passar såklart bättre om man tänkt se fler än en match per månad.

  • Matchstart: 26 september kl. 19:00
  • Spelplats: Hovet, Stockholm

Skulle man befinna sig utomlands kan det vara så att Cmore inte fungerar. Men ingen panik! Det går nämligen lika bra att streama hockey direkt från bet365. Allt man behöver göra är att skapa ett konto hos bet365, sedan krävs det en insättning på 50 kronor. Efter det har man möjlighet att följa massvis av matcher direkt via live stream.

Sex matcher ikväll

Det är inte bara Djurgården och HV 71 som spelar ikväll. Totalt spelas sex matcher i den femte omgången. Man börjar se trender hos lagen och försäsongsnervositeten har släppt. Något lag som fortfarande inte hittat rätt är Djurgårdens motståndare för kvällen, HV 71.

Vad vi kan vänta oss av just denna matchen är ett Djurgården som går på full offensiv och ett HV 71 som säkrar hemåt. Smålänningarna har haft problem med att producera framåt och snittar efter fyra spelade matcher endast 1,75 mål framåt per match. Jämfört med Djurgårdens 3,75.

Vad vi kan räkna med ikväll är helt enkelt en ensidig historia där Djurgården slutar som segrare. Om nu inte någon drastisk förändring skett i HV 71. Här nedan har ni två andra riktigt bra matcher som också spelas ikväll.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar