Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 30 jan, 2020

Djurgården – Frölunda: Live stream online SHL

Vi visar vart du hittar bäst Djurgården – Frölunda live stream online direkt från SHL.

Hitta en Djurgården – Frölunda stream här

Det första vi behöver göra är att ta reda på vilka som faktiskt erbjuder en Djurgården – Frölunda live stream. För oss som befinner oss i Sverige är det streamingtjänsten Cmore som erbjuder hela SHL, inklusive slutspelet, via live stream.

  • Nedsläpp: 30 januari kl. 19:00
  • Spelplats: Hovet, Stockholm
  • Visas hos: Cmore hockey

För att få tillgång till utbudet hos ovannämnda streamingtjänst måste man först skapa ett konto. När kontot är skapat krävs det även att man väljer till deras sportpaket. Det är en tjänst som kostar pengar varje månad, detta är alltså inte en gratis Djurgården – Frölunda stream online.

I paketet ingår en hel del sport utöver alla SHL-matcher. Du kan följa HockeyAllsvenskan, fotboll, handboll och mycket mer. Streamingtjänsten har lagt mycket fokus på just svenska sporter och ligor. Så är det något som intresserar dig har du kommit helt rätt.

Vill du se mer än bara en Djurgården – Frölunda live stream finns det massor av hockey att streama på annat håll. Bettingbolaget bet365 tillhandahåller nämligen möjligheten att streama en hel del sport och framförallt hockey.

För att kunna ta del av spelbolagets live streams behöver du skapa ett konto och sätta in minst 50 kr. När det är gjort är det bara att leta upp den matchen du vill följa och starta upp din stream online.

Djurgården hetaste laget i SHL

Stockholmarna har haft en riktigt kanonstart på den nya året. Januari har inneburit en hel del poäng för Djurgården vilket lett till att de klättrat i tabellen. Inför matchen ligger de på en femteplats, sex poäng efter tvåan Örebro och 13 poäng efter serieledande Luleå.

Frölunda ligger på en tredjeplats på 65 poäng. Det innebär att Djurgården har goda möjligheter att knappa in ordentligt och fortfarande hänga med i kampen om andraplatsen.

Djurgården är dessutom ett av de bättre lagen i SHL på hemmaplan, Frölunda kan alltså räkna med en oerhört svårspelad match. Det känns som att Djurgården är i bättre form än Frölunda och kommer vara det laget som vinner kvällens match.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar