Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 24 feb, 2020

Djurgården – Brynäs: SHL live stream online

Kom igång med en Djurgården – Brynäs live stream enkelt och direkt, vi visar hur!

Brynäs gästar Djurgården under tisdagen i en match som går utmärkt att följa direkt via live stream. Hur du går tillväga för att hitta en Djurgården – Brynäs stream online kommer vi att via längre ner i texten. På mindre än två minuter kan du ha en Brynäs – Djurgården stream i hög kvalitet framför dig.

Se till att ha en Djurgården – Brynäs live stream redo när pucken släpps under tisdagskvällen. Det är viktiga poäng för båda lagen som står på spel, så vi tittare kan förvänta oss en ordentlig kamp. Fortsätt läsa för att inte missa hur du hittar bäst SHL stream online.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Djurgården – Brynäs stream live

För det första gäller det att ta reda på vilka som sänder matchen mellan Djurgården – Brynäs via live stream. Som alltid när det gäller SHL är det en och samma streamingtjänst som sänder samtliga omgångar, inklusive slutspelet.

Det är ingen mindre än streamgiganten Cmore som sänder en Djurgården – Brynäs stream live. Allt som krävs är att du skapar ett konto hos tjänsten och väljer till deras sportpaket. När det är gjort klickar du dig vidare till tablån och väljer vilken av alla matcher du vill följa.

  • Nedsläpp: Tisdag 25 februari kl. 19:00
  • Spelplats: Hovet, Stockholm
  • Visas hos: Cmore stream

För dig som vill se ännu mer hockey finns det ytterligare en streamingtjänst att vända sig till. Spelbolaget bet365 erbjuder samtliga spelare möjligheten att se massvis av streamad sport direkt.

För att få tillgång till utbudet krävs det att du skapar ett konto hos bettingsajten och sedan gör en insättning. Insättningen måste minst vara på 50 kronor för att du ska kunna ta del av streamsen. Scrolla sedan i tablån och välj den matchen som intresserad dig.

Svårare än så är det inte att hitta en riktigt bra hockey live stream online. Se till att komma igång redan nu så du inte missar något av det spännande mötet mellan Djurgården – Brynäs.

Slutspel under olika premisser

Djurgården jagar en direktplats till kvartsfinal medan Brynäs jagar en plats till åttondelsfinalerna. Detta är alltså oerhört viktiga poäng för båda lagen, framförallt för Brynäs.

I grundserien återstår åtta omgångar och inför tisdagens matcher ligger Brynäs tre poäng bakom Växjö som innehar den sista platsen till åttondelsfinal.

Djurgården ligger betydligt bättre till och ligger på samma poäng som både sexan HV 71 och femman Frölunda. En vinst kan alltså ta stockholmarna hela vägen till en femteplats. Djurgården ska vara det bättre laget och är tuffa på hemmaplan. Brynäs har å andra sidan visat på bra form de senaste och kan mycket väl överraska.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar