Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 27 feb, 2020

Brynäs – Skellefteå: Live stream direkt från SHL

Formtoppade Skellefteå gästas av ett slutspelsjagande Brynäs ikväll. Läs mer om hur du ser matchen via live stream.

Kom igång med en Brynäs – Skellefteå stream online direkt och smidigt. Vi visar vart du hittar en riktigt bra Brynäs – Skellefteå stream online från SHL. Allt som krävs och en guide steg för steg går att läsa längre ner i artikeln.

Vi rekommenderar enbart live streams på hockey som vi själva testat. Vilket betyder att du kan känna dig trygg i valet av Brynäs – Skellefteå live stream. Alla sändningar håller hög kvalitet och du kan följa hockey streams på flera olika enheter.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Brynäs – Skellefteå stream online

Det som krävs för att du ska komma igång med en Brynäs – Skellefteå stream är två enkla steg. Men innan vi går igenom de två stegen är det bra att veta vilka som äger rättigheterna för att sända SHL.

  • Nedsläpp: Torsdag 27 februari kl. 19:00
  • Spelplats: Monitor ERP Arena, Gävle
  • Visas hos: Cmore stream

För oss som befinner oss i Sverige är det streamingtjänsten Cmore som gäller. Det är dit vi får vända oss ifall vi vill se en Brynäs – Skellefteå stream online. Tyvärr är inte detta en gratis Brynäs – Skellefteå live stream, men för summan det kostar varje månad får du en hel uppsjö av underhållning.

Skapa en användare hos ovannämnda streamingtjänst och välj sedan till deras sportpaket. Det är en tjänst som kostar 349 kronor i månaden. Då får du möjlighet att streama alla omgångar från SHL inklusive andra sporter och ligor.

Gillar du att lägga ett bet på hockey eller andra sporter kan vi rekommendera spelbolaget bet365. Utöver betting går det utmärkt att följa massor av matcher direkt på sajten via live stream. För att ta del av alla live streams krävs det dock att du gör en insättning om minst 50 kronor efter att du öppnat ett konto.

Kan Skellefteå rida vidare på sin formtopp?

Det har förmodligen inte undgått någon hockeyintresserad att Skellefteå är ligans hetaste lag. Från att ha varit ett mittenlag hela säsongen är de nu uppe och slåss om andraplatsen i tabellen. Februari har i princip bara inneburit trepoängare och laget har tagit ordentliga kliv i serietabellen.

Laget som står för motståndet ikväll är ständigt kämpande Brynäs. Trots sin elfteplacering är Brynäs ett motstånd att räkna med. De har på pappret ett väldigt starkt lag, som egentligen har i ett slutspel att göra.

Det känns som om denna matchen kan sluta lite hur som helst. Det som talar för Skellefteå är det verkat har prickat sin formtopp lagom till upptakten av grundserien. Brynäs spelar dock om oerhört viktiga poäng och de måste börja vinna för att ha en chans på slutspel.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar