Brynäs Oskarshamn live stream
NYHETER

Följ två lag via live stream som är i stort behov av poäng. Läs mer om vart du hittar bäst live streams!

Fortsatt tufft för Brynäs i inledningen av grundserien 19/20. Följ matchen mot Oskarshamn via live stream för att se ifall laget lyckas ta sin tredje trepoängare. Hur du går tillväga för att hitta bäst live stream visar vi steg för steg längre ned i artikeln.

Att komma igång med en live stream på Brynäs – Oskarshamn är enkelt och går på ett par klick. Vi guidar dig till marknadens bästa live stream på SHL enkelt och smidigt. Så missa inte något från det bästa svensk hockey har att erbjuda, hitta en live stream idag.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Live stream Brynäs – Oskarshamn

Idag har det blivit omåttligt populärt att följa SHL genom live stream. Därför kan det också vara bra att veta vart man hittar bäst live stream. I fallet SHL och svensk hockey är det Cmore som sänder via live stream.

  • Matchstart: 17 oktober 19:00
  • Spelplats: Monitor ERP Arena, Gävle
  • Sänds hos: Cmore

För att komma igång med en live stream på Brynäs – Oskarshamn krävs det alltså att man skapar ett konto hos Cmore. När man gjort det behöver man även lägga till deras sportpaket. För en månadskostnad får man alltså tillgång till hela streamingtjänsten sportutbud.

Det inkluderar inte bara SHL via live stream utan även HockeyAllsvenskan och andra sporter som exempelvis Fotboll. Så för en fast månadskostnad på några hundralappar får man som kund ta del av ett massivt utbud.

Svårare än så är det inte att starta upp en Brynäs – Oskarshamn live stream. Se till att vara ute i god tid så du inte missar någon spänning i kvällens match.

Oskarshamn halkar efter

Det såg ut att bli lite av en framgångssaga för Oskarshamn. Men verkligheten har kommit ikapp nykomlingen som ett lag låg tvåa i tabellen. Nu återfinns Oskarshamn på en tiondeplats och har bara lyckats skrapa ihop tre fullpoängare på tio matcher.

Brynäs fortsätter sin trend med dåliga starter. Detta är tredje året i rad som Brynäs tar mindra än åtta poäng på de inledande nio omgångarna. Läget i laget är minst oroligt och det känns som en tidsfråga innan drastiska förändringar kommer ske.

Kvällens match lagen emellan kan egentligen sluta hur som helst. Det är två lag som är i stort behov av poäng för att inte halka alldeles för långt efter slutspelsplatserna. Lagen i topp sex har redan börjat dra ifrån något.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se