Live stream på Brynäs - Djurgården direkt
NYHETER

Hitta marknadens bästa live stream på SHL och matchen mellan Brynäs - Djurgården. Vi visar hur du snabbt och enkelt hittar en grym stream.


Brynäs - Djurgården stream online

För oss svenskar som håller till i Sverige finns det egentligen bara ett alternativ till en laglig live stream på Brynäs - Djurgården. Det är Cmore som äger rättigheterna för att sända samtliga matcher, vilket såklart underlättar eftersom alla matcher är samlade på ett och samma ställe. 

 


För att komma igång med en stream på Brynäs - Djurgården krävs det helt enkelt att man skapar ett konto på Cmore. Sedan behöver man antingen köpa en matchbiljett eller teckna ett abonnemang. Planerar man att streama fler än en SHL-match är ett abonnemang att föredra. 

För dig som inte befinner dig i Sverige finns det ett helt annat alternativ, nämligen bet365. Som bekant är det ett av världens största spelbolag och utöver odds erbjuder de sina kunder live streams på flera olika sporter. 

För att få ta del av live streams från spelbolaget behöver man först och främst skapa ett konto. Sedan krävs det även en insättning på minst 50 kronor. När man tagit sig förbi de två stegen får man tillgång till massvis av streamad sport. 

Svårare än så är det helt enkelt inte att hitta en live stream på Sveriges bästa hockeyliga. Notera dock att detta inte är gratis live stream på SHL. 

Tuff start för Brynäs

Den anrika klubben med fans över hela landet har minst sagt haft en tuff inledning denna säsongen. Nästan precis likadant som fjolåret då laget även då hade problem att hitta rätt. Tio mål på fyra matcher vittnar om ett ineffektivt anfallsspel och med problem i egen zon blir det svårt att vinna matcher. 

Djurgården som står för kvällens motstånd är som bekant tippade att ta hem guld i år. Håll ett extra öga på stortalangen Alexander Holtz (född 2002) ikväll. Då vi inte kommer få se honom mer än denna säsongen i SHL på många år. 

Annars kan vi nog räkna med ett Djurgården som kopplar ett stabilt grepp om matchen från start. Brynäs måste få väldigt mycket att stämma för att ens ha en chans ikväll.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se