Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 feb, 2018

Biljetter till ishockey VM i Danmark börjar ta slut

Det är lite mer än en månad tills startskottet för ishockey VM 2018. Denna upplaga av världsmästerskapet kommer att hållas i vårt sydvästligha grannland – Danmark.

Där kommer man spela i två olika städer. Grupp A kommer att spela i Köpenhamn, och i Royal Arena. Grupp B kommer att avgöras i Herning. Då i Jyske Bank Boxen.

Vi kan redan se ett stort tryck på biljetterna. Speciellt för de matcher så Sveriges Tre Kronor ska spela sina matcher. Troligen är många svenskar sugna på att åka över Öresundsbron för att följa Tre Kronor i hockey VM 2018.

Finns det biljetter kvar?

Efter att vi på Sportal gick i på Danmarks motsvarighet till Ticketmaster den 26/2. Så kollade vi upp ungefär hur många biljetter som finns att köpa för matcherna i ishockey VM 2018.

Vi kan direkt se att intresset att följa specifika landslag är ganska påtaglig. Det finns fortfarande biljetter kvar till de flesta gruppspelsmatcherna. Däremot börjar de ta slut för de matcher som Tre Kronor och Danmark ska spela.

Att det är just matcherna som Sverige och Danmark som verkar vara mest populära är ingen slump. Rent geografiskt så är det främst danskar och svenskar som enklast kan ta sig till arenan, eller arenorna.

För att se någon av Tre Kronors matcher under ishockey VM bör du vara snabbt ute. Det kan redan vara så att biljetterna är slut till matcher som spelas mot bättre motstånd i form av Ryssland, Tjeckien och Slovakien.

När det kommer till finalmatcherna så finns det också biljetter kvar. Att köpa en biljett till en av kvartsfinalerna, semifinalerna eller den stora VM-finalen är lite av en chansning. Det blir garanterat en intressant match, däremot är det oklart vilka två landslag som du kommer att få se på isen.

Matcher som är slutsålda, eller med få biljetter kvar

Här nedanför så kan vi rada upp de matcher som har sålt slut på sina biljetter, alternativt har väldigt få kvar.

Du kan enkelt med vårt spelschemat för ishockey VM se när dessa matcher spelas.

  • Tyskland – Danmark, 4 maj: Slutsålt
  • Sverige – Tjeckien, 6 maj: Få biljetter kvar
  • Kanada – Danmark, 7 maj: Få biljetter kvar
  • Finland – Danmark, 9 maj: Få biljetter kvar
  • Slovakien – Sverige, 12 maj: Få biljetter kvar
  • Ryssland – Sverige, 15 maj: Mycket få biljetter kvar
  • Final, 20 maj: Mycket få biljetter kvart

Om du inte har möjlighet att få biljett till de matcher du helst vill se. Då rekommender vi istället att streama ishockey VM live & online. Vi kan hjälpa dig att sända matcher direkt på din dator, TV eller mobil.

Vilket fungerar som ett bra alternativ för dig som inte kan heja fram Tre Kronor på plats.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar