Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 17 jan, 2019

Streama Sverige – Ungern live: Se handboll för herrar 17/1

Trycket på att se handbollen mellan Sverige – Ungern online via live stream är stort. I den här matchen berättar vi hur du gör för att streama matchen direkt på nätet.

Sverige tog igår en knapp seger, men matchen vanns och nu har vi efter fyra matcher ännu full pott. På andraplatsen, med två pinnar färre, finner vi Ungern. Nu är det dags för gruppens två starkaste lag att mötas, och i den här texten visar vi hur du kan streama Sverige – Ungern live.

Läs vidare och hitta din live stream till matchen!

Vill du streama Sverige – Ungern? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med för att se Sverige – Ungern live!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha ett finansierat spelkonto, eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerat av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Match: Sverige – Ungern, Grupp D, handbolls-VM
  • Datum & tid: Torsdag 17 januari, 20:30
  • Plats: Royal Arena, Köpenhamn
  • Stream: Bet365

Streama Sverige – Ungern live

För dig som vill streama Sverige – Ungern live på nätet är detta artikeln för dig. Du kan se matchen direkt på Bet365, där den likt alla andra matcher från handbolls-VM visas. Det enda som krävs för att titta är ett konto på Bet365 där du satt in pengar. Då kan du ta del av alla live streams, ända fram till att du plockat ut pengarna.

Du kan ta ut pengarna när du vill, men då försvinner din möjlighet att titta på alla live streams. Om du lämnar 1 krona på spelkontot går det dock bra att titta på vad du vill. Så, skapa ett konto på Bet365, sätt in pengar och titta på Sverige – Ungern direkt på nätet.

Om du har en HDMI-kabel i hemmet är det möjligt att koppla sändningen från din dator till TV.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa konto
  • 3. Hitta matchen
  • 4. Streama Sverige – Ungern live!

Titta på Sverige – Ungern på TV

Det går såklart också att titta på Sverige – Ungern på TV, men det krävs att du har TV3 för att titta via TV-sändningen, då det är där matchen sänds. Precis som under tidigare svenska matcher i handbolls-VM 2019 börjar sändningen redan 19:30, medan avspark är först 20:30.

Vi kommer att få se en gruppfinal, och många väntas vilja titta. För er som tyvärr saknar TV3 kan ni som sagt kolla på matchen på Bet365 istället.

När ni tittar på bettingsidor kan ni dessutom kombinera tittandet med att betta med oddsbonusar.

Inför matchen & speltips

Efter en ny gigantisk match av Mattias Zachrisson igår, kunde Sverige besegra Qatar i en riktig rysare. Sverige står på 4 segrar av 4 möjliga, men både mot Egypten och mot Qatar blev det onödigt spännande.

Sverige är redan klara för huvudrundan, men varje poäng är viktig eftersom poängen tas med in i huvudrundan. Därför är en seger mot Ungern inte bara av prestige.

Ungern är dock en stark motståndare och för att vi ska vinna krävs en ny stark insats av Zachrisson, och även att Kim Andersson med flera kliver fram.

Vi tror på någorlunda få mål i matchen, och spelar under 52,5 mål till 1.88 gånger pengarna. Det är två ganska jämna lag som möts i en viktig match, vilket tyder på att siffrorna inte lär rinna iväg. Som en jämförelse blev det 45 mål igår, när Sverige mötte Qatar.

  • Tips: Under 52,5 mål i matchen
  • Odds: 1.88 på Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar