Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 18 jan, 2019

Streama Sverige – Tunisien live: Se handboll för herrar 19/1

På lördag får vi se en riktigt spännande handbollsmatch, och vi antar att ni är många som vill streama Sverige – Tunisien online. I den här texten visar vi hur ni gör för att se matchen via live stream direkt på nätet.

Handbolls-VM 2019 för herrar har nått huvudrundan, och den första matchen spelas på lördag kväll. Vi kommer att få se Sverige – Tunisien, i en match där Sverige kan bygga vidare på sitt hittills fina världsmästerskap.

Läs texten för att hitta var du finner din Sverige – Tunisien live stream!

Vill du streama Sverige – Tunisien? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med för att se Sverige – Tunisien live!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha ett finansierat spelkonto, eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerat av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

 • Match: Sverige – Tunisien, Grupp D, handbolls-VM
 • Datum & tid: Lördag 19 januari, 18:00
 • Plats: Jyske Bank Boxen, Herning
 • Stream: Bet365
 • Nästa match: Sverige – Norge stream

Streama Sverige – Tunisien live

Om du letar efter ett sätt att streama Sverige – Tunisien har du precis hittat det du söker. Det går nämligen att se matchen online på Bet365, där den sänds direkt. På Bet365 kan du se alla matcher från handbolls-VM.

Det enda du behöver göra för att få tillgång till alla live streams är att skapa ett konto och göra en insättning. Du kan ta ut pengarna direkt efter matchen eller efter att VM är slut om du önskar, ifall allt du är ute efter är att kunna se matcherna från VM.

Skapa konto, sätt in pengar och titta på Sverige – Tunisien live på nätet!

 • 1. Gå till Bet365
 • 2. Skapa ett konto
 • 3. Leta fram matchen
 • 4. Streama Sverige – Tunisien live!

Titta på Sverige – Ungern på TV

Möjligheten att istället titta på Sverige – Ungern på TV finns såklart också. Matchen visas direktsänt på TV3, som är den kanal som visar matchen. Sveriges tidigare matcher under handbolls-VM har sänts på samma kanal, och TV3 sänder fortsatt Sveriges matcher.

Matchen startar 18:00, och innan matchstart kan du ta del av försnacket från sändningen, som pågår i en timme.

Om ni saknar kanalen som sänder matchen, TV3, kan ni som sagt titta på Bet365 istället.

Inför matchen & speltips

Sverige vann alla sina fem gruppspelsmatcher, och nu går man in i huvudrundan. Dit följer Ungern och Egypten med, som kom tvåa respektive trea i vår grupp. Vi får nu dessutom sällskap av Danmark., Norge och Tunisien från Grupp C.

Poängen från matcherna mot de tidigare gruppkollegorna följer med, vilket innebär att Sverige startar huvudrundan med 4 poäng efter seger mot Ungern och Egypten. Även Danmark kommer in med 4 poäng, sedan de besegrade Norge och Tunisien.

Nationer som tidigare mötts kommer inte att spela mot varandra nu, utan laget möter bara de lag man ännu inte mött. Sverige ska alltså spela mot, i tur och ordning, Tunisien, Norge och Danmark.

Nedan kan ni se tabellen:

 • Danmark, 4 poäng
 • Sverige, 4 poäng
 • Norge, 2 poäng
 • Ungern, 1 poäng
 • Egypten, 1 poäng
 • Tunisien, 0 poäng

Vi tror starkt på Sverige här, men att spela på ett odds som ger 1.015 gånger pengarna är inte så roligt. Vi tror däremot på mycket mål, då Tunisien ligger på 0 poäng och är pressade att vinna för att ha möjlighet att avancera till semifinalen.

Tunisien kommer att spela offensivt vilket ökar chanserna till mål åt båda håll. Tunisien går framåt och lär då göra fler mål, samtidigt som ytor samtidigt kommer öppnas åt Sverige.

Vi spelar över 55.5 mål till 1.95 gånger insatsen.

 • Tips: Över 55,5 mål i matchen
 • Odds: 1.95 på Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar