Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 dec, 2018

Streama Sverige – Serbien live: Handboll för damer

Dam-EM 2018 i handboll har dragit igång. På söndag 2/12 är det dags att se Sverige spela igen. Titta in här för att se hur du gör för att streama Sverige – Serbien live.

I torsdags var första gången vi fick titta på damernas handbolls-EM 2018, och på fredage kunde vi se Sverige live för första gången, då det dessvärre blev en knapp förlust. Många kommer att vilja titta på Sverige – Serbien via live stream 2/12, då vi får kolla Sverige spela sin andra match i handbolls-EM. Det är mycket lätt att titta på matchen live direkt från Unibet. Läs vår artikel för att se hur du gör!

Vill du streama Sverige ?? – Serbien i handbolls-EM? Gör det med Unibet!

Sätt in pengar att spela med för att se matcher från damernas handbolls-EM direkt!

► Spela & streama nu

  • Match: Sverige – Serbien, Grupp A i handbolls-EM för damer, gruppspelsmatch 2
  • Datum & tid: Söndag 2 december 2018, kl. 18:00
  • Plats: Frankrike

Streama Sverige – Serbien live

Att titta på handboll kan du göra på många olika sätt. Det går att se Sverige – Serbien live på plats i Frankrike, men det finns även sätt att titta på matchen direkt hemifrån. Du kan se matchen på TV, men saknar du Tv-kanalen går det att istället kolla på Sverige – Serbien via live stream.

Det är mycket lätt att se live stream av matchen, vilket vi är glada att kunna meddela. Du behöver inte lägga mer än några minuter på att fixa det som behöver ordnas för att kunna se matchen på internet.

För att streama Sverige – Serbien måste du skaffa ett konto på Unibet, då det är den tjänst som visar matchen online på nätet. Skaffa ett konto där, gör en insättning, titta på handbollsmatchen från EM 2018 live!

  • 1. Gå till Unibet
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Gör en insättning på ditt spelkonto
  • 4. Streama Sverige – Serbien live!

Se Sverige – Serbien i handboll på TV

Intresset för att titta på Sverige – Serbien på TV väntas vara stort. TV3 har säkrat rättigheterna att visa handbolls-EM för damer 2018, och det är således där matchen kommer att sändas. Har du kanalen TV3 i ditt utbud kan du därför enkelt titta på matchen direkt från din TV.

Saknar du däremot den kanal som visar matchen (TV3) kan du som sagt titta på Sverige – Serbien via live stream på nätet. Vill du se spelschema och trupp för Sverige över handbolls-EM? Här hittar du allt om mästerskapet, från info om vilka spelare som är uttagna till hur du gör för att streama dam-EM i handboll 2018.

Apropå att streama handbolls-EM. Det går bra att se din Sverige – Serbien live stream från valfri plattform. Du kan med andra ord titta på matchen direkt från mobil/smartphone, dator/laptop eller Ipad/surfplatta. Det går också att koppla sändningen från din dator, exempelvis, till din TV om du föredrar att se matchen på din gissningsvis större TV-skärm.

  • TV-sänds i: TV3
  • Sändningsstart: 17:00 (matchstart 18:00)

Inför matchen

Sverige inledde tyvärr handbolls-EM med en förlust, då Danmark vann mot svenskorna med ett ynka mål. Ni som såg matchen fick se en mycket spännande avslutning, då Danmark ledde matchen med 29-28 samtidigt som Sverige tilldömdes en straff i den allra sista sekunden. Nathalie Hagman klev fram för att kasta, med tydliga förutsättningar: mål och matchen slutade oavgjort, miss och Sverige skulle förlora.

Tyvärr missade Hagman straffen, men nu tar Sverige nya tag när de ställs emot Serbien på söndag 2/12 klockan 18:00. Två dagar senare är det dags för den sista gruppspelsmatchen, mot Polen. Både Serbien och Polen är förhandstippade att hamna sämre än Sverige och Danmark i mästerskapet, och Sverige bör alltså vinna dessa två matcher.

Två lag går vidare från varje grupp. Sverige spelar i Grupp A, och mästerskapet innehåller totalt fyra grupper.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar