Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 jan, 2019

Streama Sverige – Qatar live: Se handboll för herrar 16/1

Sverige spelar sin fjärde match i handbolls-VM 2019, när de ställs emot Qatar. Läs om hur du gör för att streama Sverige – Qatar live, så att du kan se matchen direkt.

Handbolls-VM rullar vidare. Sverige har vunnit tre av tre matcher och nu är det dags för den fjärde, mot Qatar. Vi är glada att meddela att det enkelt går att streama Sverige – Qatar live.

I denna artikel visar vi hur du gör för att se matchen via live stream, och skriver även om TV-sändningen av matchen.

Vill du streama Sverige – Qatar? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med för att se Sverige – Qatar live!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha ett finansierat spelkonto, eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerat av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Match: Sverige – Qatar, Grupp D, handbolls-VM
  • Datum & tid: Onsdag 16 januari, 20:30
  • Plats: Royal Arena, Köpenhamn
  • Stream: Bet365

Streama Sverige – Qatar

Om du är ute efter att hitta möjlighet att streama Sverige – Qatar live har du hamnat på rätt plats. Det går att se matchen på Bet365, där de visar alla matcher från handbolls-VM. Det du behöver göra är att skapa dig ett konto på Bet365, sätta in pengar och sedan titta på den eller de matcher du önskar att se.

Allt som krävs för att titta på Sverige – Qatar är alltså att du gjort en insättning. Du kan ta ut pengarna igen direkt efter matchen om du så föredrar. Så länge du har minst 1 krona på ditt konto kan du ta del av alla live streams inne på Bet3656.

Ifall du har en HDMI-kabel kan du dessutom koppla sändningen från din dator till din TV, och istället titta på matchen på Tv:n.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Hitta matchen
  • 4. Streama Sverige – Qatar live!

Titta på Sverige – Qatar på TV

Det är många som allra helst vill se Sverige – Qatar på TV. Matchen sänds på TV3, och medan själva matchen börjar klockan 20:30 startar försnacket redan 19:30. Sändningen pågår sedan ända fram till 23:00. För alla er handbollsälskare får ni med andra ord se massor av handboll under kvällen!

Du minns väl även att utan kanalen som visar matchen, kan du koppla din live stream från Bet365 på datorn till Tv:n med en HDMI-kabel. Om du önskar, kan du samtidigt som du tittar spela på bonusar för odds.

Inför matchen

Sverige har vunnit sina tre första matcher, vilket innebär att vi toppar Grupp D i handbolls-VM. Tätt bakom oss ligger Ungern, med två segrar och en oavgjord, och på tredje platsen finner vi Qatar med bara 2 poäng.

Eftersom poängen följer med lagen vidare till huvudrundan är varje seger viktig. Sverige är redan så gott som klara för huvudrundan (dit tre av sex lag från varje grupp går) men svenskarna vill givetvis få med sig så många poäng som möjligt.

Mot Egypten gjorde Jim Gottfridsson och Lukas Nilsson flest mål för Sverige (5), mot Argentina var det Mattias Zachrisson (6) och mot Angola Niclas Ekberg och Mattias Zachrisson (5) igen.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar