Sverige - Portugal: Live stream, odds & speltips (Handbolls VM)

Sverige spelar sista matchen i mellanrundan mot Portugal. Inför matchen så ger vi info kring hur du kan se Sverige – Portugal live stream. Vi ger även ett speltips med de bästa oddsen som vi väljer att spela på.

Det svenska landslaget har imponerat på oss under nästan alla tidigare matcher under handbolls VM 2023. Nu ställs Sverige mot Portugal som kommer lägga grunden till fortsättningen i finalspelet. Även denna matchen tror och hoppas vi att Sverige kan tackla på ett bra vis.

Du hittar mer om Sverige – Portugal speltips, odds och live streams nedanför. Där kan du även hitta tips på nya bettingsidor som du kan välja att spela hos inför matchen.

Vad: Sverige – Portugal (Mellanrunda, handbolls VM 2023)
När: Den 22/1, kl. 20:30
Vart: Scandinavium, Göteborg
Live stream: Bet365 & Viaplay
TV kanal: TV6
Speltips: Sverige vinner mellanrundan (1.40 hos Betsafe)

 

Streama Sverige - Portugal!

Se alla matcher från Handbolls VM hos Bet365

> Streama här!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Sverige – Portugal live

Du kan välja mellan olika sidor för att kunna titta på Sverige – Portugal stream. Vi rekommenderar dig att se handbolls VM streams online hos Bet365 eller Viaplay. De har rättigheter för att sända Sverige – Portugal, samt många fler handbollsmatcher från VM.

För att steama Sverige – Portugal live hos Bet365 så behöver du registrera ett konto. När du skapat ett spelkonto så behöver du göra en insättning på minst 50 kr. Du kommer att kunna använda dessa pengar för att betta på matchen. Dina sport live streams kommer vara gratis att titta på om du även spelar på odds.

Om du istället väljer Viaplay för att se Sverige – Portugal stream så ger det en bättre bild och svenska kommentatorer. Det är dock inte möjligt att se matchen gratis – utan kräver ett konto och abonnemang. Du hittar med info om priser och paket inne hos Viaplays hemsida.

  • Live stream: Viaplay och Bet365
  • TV: TV6
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före matchstart

Speltips inför Sverige – Portugal

Sverige kommer att spela inför fulla hus i Scandinavium när de tar emot Portugal. Det innebär att det inte kommer att spelas någon vilo-handboll. Istället så tror vi att Glenn Solberg och hans trupp kommer att fortsätta hålla uppe ångan. Det finns ingen anledning att slå av på takten när finalspelet är bara få dagar bort.

Det som kan ske under matchen är att Sverige vilar nyckelspelare som t.ex. Andreas Palicka, Jim Gottfridsson eller Hampus Wanne. Ett tight spelschema kan ha lett till att flera av spelarna börjar känna sig trötta.

För Portugals del så är matchen avgörande om de ska kunna ta sig vidare mot finalspelet. Det krävs att Portugal vinner för att det ska kännas tryggt för dom att ta sig vidare. Att vinna mot ett vilande och avslaget Sverige är fullt möjligt. Vi tror dock inte att vi kommer se svenska landslaget ge bort matchen när tusentals hemmafans har betalt pengar för sina biljetter. Vi tror därför att Sverige kommer ånga på och slå bort Portugals drömmar om finalspelet.

  • Speltips: Sverige vinner matchen
  • Odds: 1.40
  • Spelsida: Betsafe

Du kan hitta massor av handbolls VM bonusar & odds i vår guide. Där kan du även kolla in spelsidor som vi tipsar dig att spela hos under mästerskapet. Det finns gott om fina oddsbonusar 2023 att använda inför denna match.

Sidor för odds

  • tick markVärldens största bettingsida
  • tick markHögklassiga live streams
  • tick markNågra av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Andra nyheter

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.