Sverige – Polen: Live stream från VM i handboll

Det är snart dags för Sverige att spela sin första match i handbolls VM för damer. Denna match kommer att spelas mot Polen den 2 december.

Här kommer vi uppdatera dig om hur du kan streama Sverige – Polen i handbolls VM 2017. Faktum är att du kan se matchen live & hos en av de streamsidor som finns online.

Vi rekommenderar dig helt klart att hänga med från början när det kommer till damernas handbolls VM. Vi har goda förhoppningar om detta kommer bli en härlig resa för det svenska damlandslaget.

Uppdatering: Sverige har tagit sig till semifinal i handbolls-VM. Se hur du kan se semifinal i handboll Sverige – Frankrike live stream här. Vi hjälper dig även att se

 • Matchstart: Den 2 december, kl. 18:00
 • Tunering: VM i handboll för damer 2017
 • Arena: Eishalle Bietigheim, Tyskland
 • Visas hos: bet365

live stream!

Vi nämnde tidigare att det är fullt möjligt att se Sverige – Polen stream . Detta innebär att det är en, eller flera sajter som kommer erbjuda dig att se matchen utan kostnad.

Vi kan avslöja att bet365 är en av de sajter som kommer låta dig streama Sverige – Polen live från handbolls-VM för damer. Alla svenskar som har ett konto har möjligheten att sända matcherna live och .

Det enda som du behöver se till innan du kan börja sända live från handbolls-VM 2017 är att du har ett konto och är en aktiv spelare.

Du visar att du är en aktiv spelare genom att ha minst 50 kronor på ditt spelkonto. Det fungerar även bra om du har spelat på odds under de senaste 24 timmarna.

Däremot är den live streaming som finns hos bet365 . Vilket innebär att du inte kommer förlora några pengar alls när du starta din sändning.

Något som vi dock kan rekommendera för dig är att spela på odds samtidigt som du ser Sverige – Polen stream från handbolls-VM. Det är ett knep som garanterat kommer göra matchen ännu mer spännande än vad den redan är.

Så vänta inte längre. Gå vidare till bet365 redan nu för att kunna streama Sverige – Polen i den premiärmatch som finns det svenska damlaget under handbolls-VM. Förhoppningsvis så är det bara starten av det äventyr som väntar Sverige.

Här nedanför så kommer vi att lägga upp de punkter som du kan använda dig av när du vill streama handbolls-EM för herrar.

 • Gå till bet365
 • Skapa ett konto
 • Ha 50 kr på kontot eller spela på odds
 • Börja streama Sverige – Polen i handbolls-VM 2017

sveriges damlandslag

Speltips & Sveriges chanser

Inne hos bet365 så kan vi hitta de odds som gäller inför Sverige – Polen. Vi kan snabbt se att Sverige är det handbollslag som hålls som favoriter.

Här nedanför så kommer vi bifoga de odds som gäller i aktuell stund inne hos den kombinerade sajten med både live streams och odds.

 • Sverige vinner matchen – 1.67
 • Oavgjort – 9.00
 • Polen vinner matcheb – 2.70

Notera gärna att dessa odds är aktuella i skrivande stund (30 december, kl. 13:00). Det innebär att oddsen kan ändras till din för- eller nackdel innan matchen startar.

Vi tror helt klart på att Sverige kan bärga sin första match mot Polen. Om vi kollar till de spelare som Sverige har att tillgå så är de snäppet vassare än vad polackerna är.

Därför kommer vi att lämna in vårt tips redan nu på en svensk vinst i premiären i handbolls-VM för damer 2017.

Dessutom kommer vi använda samma sajt för att sedan kunna streama matchen mellan Sverige – Polen. Se till att du gör som vi, och förbered ditt konto så snabbt som möjlig innan matchstarten.