Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 8 dec, 2017

Sverige – Norge: Live stream i handbolls-VM för damer

Då var det återigen dags för Sveriges damlandslag i handboll att spela en ny match i VM 2017. Nästa motståndare som Sverige har i sitt spelschema är inga mindre än Norge.

Intresse för att kunna streama Norge – Sverige live i handboll känner vi till är högt. Därför kommer vi här visa dig vart du kan hitta live stream inför matchen.

Se till att du har koll på vart matchen mellan Sverige – Norge sänds live för att inte missa den rafflande matchen. Det är dessutom den sista gruppspelsmatchen som spelas innan landslagen går in i finalspel.

Uppdatering: Sverige vann mot Danmark i kvartsfinal. Nu är man klara inför semifinal mot Frankrike. Läs om hur du kan se Sverige – Frankrike damer live stream i handboll.

 • Matchstart: Den 8/12, kl. 20:30
 • Arena: EheTrans Arena, Tyskland
 • Streama hos: bet365
 • TV: Kanal 5

Streama Sverige – Norge i handboll

Om du vill kunna se matchen mellan Sverige – Norge i handbolls-VM 2017 för damer. Då rekommenderar vi dig att ta hjälp av en streamingsida som erbjuder dig att se matchen.

Vi kan direkt guida dig vidare till bet365. Där kommer du utan problem kunna se Norge – Sverige stream. Det enda som krävs av dig är att du har ett konto, samt visar att du är en aktiv spelare.

Missa inte herrarnas EM. Live streama Sverige – Island i premiären!

Är det då möjligt att streama Sverige – Norge ?

På sätt och vis så är det möjligt att se matchen med bet365. Det är däremot viktigt att du noterar att du behöver ha pengar på ditt spelkonto för att streama handboll online med detta alternativ. Det räcker med att du har minst 50 kr på ditt spelkonto för att låsa upp alla live streams hos bet365.

De pengar som du sätter in för att låsa upp din Norge – Sverige live stream kommer inte att försvinna när du sänder matchen live på din TV, dator eller mobil. Istället så kommer du kunna använda dina pengar för att spela på odds.

Det är inte bara inne hos bet365 som du kan streama Sverige – Norge live i VM i damhandboll 2017.

Det är möjligt att se matchen inne hos Dplay eller Eurosport Player. Även dessa sidor med live streaming kommer att visa matchen. Det är däremot inte att se matchen hos dessa tjänster. De kräver nämligen att du har ett konto som är uppgraderat med premium.

Därför rekommenderar vi dig att använda dig av bet365 för att sända kvällen handbollsmatch mellan Sverige – Norge. Där kan du kombinera din live stream med odds. Nedanför så radar vi upp vad du bör göra för att direkt få tillgång till sändningarna.

 • Gå vidare till bet365
 • Skapa konto
 • Gör insättning & få oddsbonus
 • Se Sverige – Norge via live stream på nätet

handbollslag damer sverige

Odds & förutsättningar

Sverige har redan tagit steget vidare till finalspelet, och kan därför spela ganska avslappnat i kvällens handbollsmatch.

Även Norge har tagit de poäng i gruppen som krävs för att ta sig vidare. Det innebär att vi har en match där allt handlar om att få så bra slutplacering i gruppen som möjligt.

Detta bäddar för en match där man kanske testar en del nya saker, eller förbättra spelet.

Det tar emot att meddela det, men Norge är faktiskt klara favoriter för att vinna matchen. Dessutom så lockar det säkert norskorna att gå genom gruppspelet utan en enda förlust. Ännu mer tändvätska är det säkert även spelar mot just Sverige.

Kollar vi till oddsen inför matchen så hittar vi följande alternativ att betta på.

 • Norge vinner – 1.070
 • Oavgjort – 16.00
 • Sverige vinner – 8.00

Bettingsidan vi hämtar oddsen ifrån är bet365. Dessa odds uppdaterades senaste gången den 8/12, kl. 10:05.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar