Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 sep, 2017

Sverige – Makedonien: EM kval i handboll för damer

Ikväll så spelar Sveriges damlandslag i handboll en viktig match. Det är en match som kommer ingå i deras EM kval.

Vi har sedan länge räknat med att Sverige kommer vara ett av de landslag som tar plats i EM 2018. Glöm inte att du själv kan streama Sverige – Makedonien online, eller se matchen på TV.

Vi hjälper dig att kunna hitta den kanal som sänder matchen, eller den streamsida som kommer ha en Sverige – Makedonien stream hos sig.

sverige makedonien live stream

  • Matchstart: Den 28/9, kl. 18:00
  • Arena: Sparbanken Skåne Arena
  • Visas hos: TV3 & Viaplay

Sänd handboll från Sveriges EM kval

Matchen som spelas mellan Sverige och Makedonien kommer att sändas på TV3. En kanal som många i Sverige redan har i sitt utbud med kanaler på TV:n.

Om matchen kommer att sändas på TV3, så innebär att matchen går att streama med Viaplay. Det är en populär och känd sajt för dig att streama sport hos.

Matchen kommer att starta redan kl. 18:00, men redan några minuter tidigare så kommer sändningar och försnack till Sverige – Makedonien att sändas ut.

Se till att du är med från början när det svenska damlandslaget i handboll ska ta sig hela vägen till EM.

Enkel match för Sverige?

Makedonien på hemmaplan ser på förhand ut som en enkel match som Sveriges damer borde vinna.

Skulle Sverige vinna matchen så blir de belönade i det lilla play-off som damlandslaget just nu spelar. Utöver Sverige så är det även Makedonien, Serbien, Färöarna, Portugal och Ryssland som kämpar om platser till EM.

Makedoniens landslag spelar egentligen inte riktigt på samma nivå som de svenska damerna. De spelar oftast i sämre klubbar runt om i Europa.

Därför kommer vårt speltips hamna på en svensk seger.

Kollar vi då till vilka odds som vi kan spela på inne hos bet365 så blir det ett odds som vi känner oss bekväma med.

handboll damer

Se handboll när du vill!

Det är långt ifrån bara Viaplay som du kan använda för att streama handboll online. Det finns flera sajter som har direktsändningar från landslaget, elitserien eller andra tävlingar inom handbollen.

Det allra bästa som du kan göra när du vill streama handboll & live är att klicka dig vidare på vår länk. Då hamnar du på en sida där vi redogör vilka sajter som vi rekommenderar för att kolla på handboll, oavsett vilken liga eller tunering du är mest intresserad av.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar