Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 jan, 2019

Streama Sverige – Egypten live: Se handboll för herrar 11/1

Det är dags för Sveriges första match i handbolls-VM 2019. Läs om hur du gör för att streama Sverige – Egypten. Allt om live stream & TV.

Äntligen får vi se 2019 års stora handbollsmästerskap, VM i Danmark/Tyskland, kastas igång. Den första matchen spelades igår, och under fredagskvällen är det till slut dags för Sverige att spela sin första match då man ställs mot Egypten.

I den här texten avhandlar vi hur ni bär er åt för att se Sverige – Egypten via live stream på nätet, och även var matchen TV-sänds. Läs vidare i vår text, för att ta del av hur ni gör för att titta på matchen.

Vill du streama Sverige – Egypten? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med för att se Sverige – Egypten live!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha ett finansierat spelkonto, eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerat av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Match: Sverige – Egypten, Grupp D, handbolls-VM
  • Datum & tid: Fredag 11 januari, 20:30
  • Plats: Royal Arena, Köpenhamn
  • Stream: Bet365

Streama Sverige – Egypten live

Om du önskar streama Sverige – Egypten live behöver du skaffa ett konto på Bet365, där du kan titta på matchen direktsänt. Har du ett konto på Bet365, där du satt in pengar, kan du se Sverige – Egypten live och så även alla andra matcher från handbolls-VM 2019.

Du kan se drabbningen från vilken enhet du helst önskar. Titta på Sverige – Egypten från mobiltelefon/smartphone, dator/laptop eller surfplatta/Ipad.

Tittar du från t.ex. datorn är det möjligt att koppla sändningen till din TV med en HDMI-kabel.

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Hitta matchen
  • 4. Streama Sverige – Egypten live!

Titta på Sverige – Egypten på TV

Kanske vill du hellre se Sverige – Egypten på TV, på någon schysst TV-kanal som sänder matchen? Det går också, men då gäller det att du har tur med kanalutbudet.

Den kanal som visar Sverige – Egypten är TV3, där alla Sveriges matcher från VM sänds. Du måste därför ha kanalen i ditt utbud för att kunna se Sveriges matcher.

Saknar du TV3 blir det helt enkelt att vända sig till Bet365, eller att skaffa ett konto på ViaPlay och kolla på matcherna. Viaplay är dock inte direkt gratis, utan kostar 399 kronor i månaden.

Inför matchen

Igår inleddes VM, då värdnationerna Danmark och Tyskland spelade sina första matcher. Danmark krossade Chile med 39-16 (22-4 i halvtid), medan Tyskland slog Korea med 30-19 (17-10 i halvtid).

Nu ska alltså bland annat Sverige kliva in i turneringen, och får möta ett nederlagstippat Egypten. Två dagar senare är det dags för Sverige att spela mot Argentina, och sen väntar matcher mot i tur och ordning Angola, Qatar och till sist match mot Ungern.

I Sverige får vi bland annat se stjärnorna Niclas Ekberg, Kim Ekdahl du Rietz och Kim Andersson.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar